Motstrømskvinnen

Vår redaktør, eller redaktrise som hun selvsagt oppviglersk kaller seg, er i dag intervjuet hos Minerva. Her avslører hun blant annet at første gang hun kontaktet HRS, gikk e-posten i søpla. Det var en dårlig dag for meg. Men ellers dukker det opp nye sider av Nina - som også var ukjent for meg.

Redaktrise Nina

Redaktrise Nina – på skrå

Minervas redaktør Nils August Andresen har tatt en kollegaprat med vår redaktø…, øh, redaktrise, Nina Hjerpset-Østlie. Ikke bare avslører Nina det jeg trodde skulle bli en evig glemt hemmelighet, nemlig at jeg – for mange år siden, merk det! – ikke fanget opp den glitrende pennen til Nina ved å overse en henvendelse fra henne. Aldri mer gjør jeg slike tabber, og det gode er jo at nå er slike henvendelser også en del av Ninas ansvar i HRS.

Ikke visste jeg heller at Nina hadde jobbet i Justisdepartementet, så her må en bare legge seg flat for dårlig CV-lesing.

Noen som derimot ikke legger seg flat, er Nina. Som om sier: hun er født motstrøms.

Les historien på Minerva om Ninas vei inn i offentligheten og hva hun mener om dette og hint – ikke minst hvordan hun tolker dagens media.

PS: Minerva kaller henne «bråkmakeren». Det har jeg avdekket bare er et skalkeskjul – sånn da fikk også jeg ut en hemmelighet.