Islam

Det totale sviket – “vi står sammen”

Hva skal man si når myndighetene åpent samarbeider med de mest intolerante kreftene i kampen for toleranse? Man undrer seg: Har myndighetene gått fullstendig fra vettet? Eller har de en skjult og smart agenda når de fremmer ekstremister som vil ta livet av hele fundamentet for samfunnet vårt? Hvordan skal vi vanlige borgere forholde oss når vårt lederskap undergraver kulturen og verdiene våre? For det er det de gjør – for åpent kamera.

Etter Charlie Hebdo-massakren og jødedrapene i Paris i januar har England opplevd ”økt spenning i noen samfunn”. Det er selvsagt verken jøder, kristne, sikher eller hinduer som har ført til denne økte spenningen. ”Noen samfunn” er der hvor islam trives. Intolerant islam. Samfunn der jødehatet lever i beste velgående, det samme gjelder synet på homofile og kvinner. Frafalne muslimer. De som ikke tilhører en monoteistisk religion. Det er bare å ramse opp.

For å få has på både intoleranse og kriminalitet lanserer derfor myndighetene kampanjen We Stand Together. Da kunne man jo forvente at man kobler seg til tolerante og sekulære muslimske krefter. Men, nei da. Endog politiet stiller opp sammen med hard core islamister, som det er godt kjent står for ekstremt jødehat (skal utryddes), ekstremt syn på homofile (skal drepes), og slik går visen videre.

En av dem heter Qadeer Baksh som har sagt det rett ut i denne erklæringen: I den ”ideelle” islamske staten skal homofile drepes. Nå er jo ikke England en islamsk stat, så problemstillingen er ikke aktuell, og derfor stiller politiet opp sammen med denne figuren?

stand_together

Denne Baksh holder til i The Luton Islamic Centre. Her finner man enkelt frem til jødesynet.

«We ask Allaah,» one document states, «that He grant us the ability to pursue the proper means for gaining victory over the Jews and over the rest of the enemies of Islam.»

“Andre fiender av islam” er altså alle som motarbeider på den ene eller andre måten islams renommé og fremvekst. De som ”gjør ugang”, som ”skaper uro” og ”korrupsjon”, i henhold til de klassiske tekstene, skal elimineres.

Her er mer fra  ”senterets” webside:

«The jews strive their utmost to corrupt the beliefs, morals and manners of the Muslims. The jews scheme and crave after possessing the Muslim lands, as well as the lands of others. They have fulfilled some of their plans and continue striving hard to implement the rest of them. Even though they do engage the Muslims in warfare involving strength and arms and have occupied some of their lands, they also fight them by spreading destructive thoughts, beliefs and ideologies; such as Freemasonry, Qadiaanisim, Bahaaism, Teejaanism and others – seeking the support of the christians and others, in order to fulfill their objectives.»

Likeledes fordømmes ahmadiyyaene som ikke-muslimer, sufier er sataniske, og shiaene er en avvikende sekt skapt av en jødisk konspirasjon (sic).

Baksh var også sterkt innblandet i skandalen Den Trojanske Hesten, der islamister infiltrerte skoler for å ta over verdigrunnlaget. Som rektor på ”Oliventre-skolen”, fant inspektører fra myndighetshold bøker og annet material der blant annet foreldre oppfordres til vold mot barna hvis de ikke ber sine bønner. Jihadister lovprises, det samme gjør Hamas.

Endog lanseres kampanjen i en ekstrem moské, Regents Park Mosque, filmet med skjult kamera i 2008, der ikke bare homofile skal drepes, men også de som har sex utenfor ekteskap.  Faktisk sies det at også ikke-troende generelt skal slaktes. Her stiller også jødiske ledere seg skulder ved skulder med de som vil drepe dem.

Man blir svimmel av mindre.

Det faktuelle og moralske bedraget i vår tid må være verre enn på 30-tallet. ”Partiprogrammene” til islams spydspisser i England, Norge og Europa som sådan ligger åpne i dagen. Hvorfor svikter politikere og myndigheter oss? Hva skal vi gjøre?

I det minste burde vi kreve at de sekulære muslimene skal kjøres frem. Det som foregår er det verste svik overfor dem – og dernest oss. Den franske filosofen Joseph Ernest Reanan (1823 – 1892), sa det som det er: ”Muslimene er islams første offer. På mine reiser i Orienten har jeg mange ganger sett at fanatismen kommer fra et fåtall av farlige menn som terroriserer de andre til å holde fast på den religiøse tradisjonen. Å befri muslimen fra religionen hans er den beste tjenesten man kan gjøre ham.”

De tolerante «stand alone».