Integrering og integreringspolitikk

Årets Osloborger 2014

Media gir seg ikke. Vi skal tilpasses islam. Vi skal tilpasses det ”flerkulturelle” der grunnverdier i Norge er skjøvet til siden. Derfor skal ikke fornuft og fakta på bordet. Og derfor ligger Faten Mahdi al-Hussaini nå an til å bli kåret til Oslos borger 2014. Av den ”borgerlige” avisen Aftenposten.

Kåringen foregår nå. Du kan altså gå inn og stemme.

Aftenposten presenterer saken sin slik:

Etter innspill fra våre lesere har Aftenposten og Osloby plukket ut åtte kandidater til den ærerike tittelen «Årets Osloborger 2014».

Kandidatene er blant andre håndballgeneralen Frode Kyvåg, Mr Norway i fotball for unge, og varaordfører i Oslo for Ap, Libe Rieber-Mohn, som i år fortalte svært åpent om overgrep gjennom barne- og ungdomsår. Men også Faten Mahdni Al-Hussaini er nominert. Her er Aftenpostens begrunnelse:

Nomineres for sitt mot i kampen mot IS, terror og ekstremistforherligelse. Appellen hun holdt under demonstrasjonen mot IS gjorde stort inntrykk på mange. Hun fronter at muslimer er like sterkt imot ekstremister som alle andre.

Ja, det var fantastisk modig å stå opp verbalt mot nedslaktning av mennesker, inkludert hodeavskjæringer av barn.

Hva er det med media? Vil de ikke ta til seg fakta? Er det umulig å innrømme ”nederlag”; ja, vi tok feil?  Er det dette innpakkede forbildet norske unge, muslimer skal serveres – gang, på gang, på gang? Tydeligvis er svaret et ja. Så for Aftenposten og andre medier er en muslimsk kvinne i hijab det som er en ekte muslim. Det er kjekt å vite hvor tanta befinner seg ideologisk.