Politikk

Sossarne slipper Brorskapssympatisør inn i regjeringen

Ikke overraskende ble Sverige det første landet i Norden som utpeker en islamist som statsråd, det til tross for alle skandalene rundt Miljøpartiets Mehmet Kaplan. Han har blant annet definert jihadister som reiser til Syria for forkjempere for demokrati, og har likestilt dem med svensker som engasjerte seg i Vinterkrigen i Finland. Sist i sommer lovet han under en demonstrasjon å ”befri Jerusalem”.

Sosialdemokratene i Sverige har tatt med seg Miljøpartiet inn i regjeringen, og dermed kom Mehmet Kaplan i statsrådsposisjon, som bosteds- og byutviklingsminister.

Samme mannen ville altså i sommer befri Jerusalem fra israelerne og beroliget også svenskene med at Syriakrigere egentlig er demokrater.

Kaplan har også vært talsmann for Sveriges muslimska råd, som knyttes til Brorskapets ideologi.  Dette rådet har vist seg som helstøpt islamistisk, som da de serverte svenske myndigheter en shariakravliste. (Denne lenken viser seg å være brutt, her er brevet.)

En tidligere talsperson for rådet, Helena Benaouda, ble endog knyttet til terrorplanene mot Jyllands-Posten. En ev de dømte var hennes svigersønn/forloveden til datteren.

En kvinne ved navn Carina Hägg (S) var medlem av Riksdagen fra 1995 til hun ble strøket fra listen ved valget i år. Hun advarte mot infiltreringen fra Brorskapssympatisører og -medlemmer i sitt eget parti. Det straffer seg. Derfor ble «islamofoben», som islamister i partiet kalte henne, parkert på sidelinjen.

Det går altså en rød islamistisk tråd her: påpekes fakta er man islamofob, og islamistene løftes inn i varmen av Socialdemokratene, nå gjennom ytterliggående Miljøpartiet.

Også en annen i Sosialdemokratene har påpekt disse islamistiske forholdene i eget parti, Nalin Pekgul.

Minister for Statsutvikling. Ja, man får unektelig visse assosiasjoner.