Integrering og integreringspolitikk

– Ta ansvar!

Det er en rekke ting vi vet, men som vi skal late som ikke er slik. For eksempel at noen innvandrergrupper, fortrinnsvis gutter, er overrepresentert på kriminalstatistikken. Men når hendelser blir nære nok, kommer gjerne også reaksjonene. En dansk politiker har fått nok: «Jeg er SÅ træt af at høre, hvor meget jeres børn og unge fylder i de kriminelle statistikker,» hvorpå hun ber foreldrene ta ansvar eller finne seg et annet land.

 – Kære forældre til ’lovbrydere med udenlandsk oprindelse’

– Jeg er SÅ træt af at høre, hvor meget jeres børn og unge fylder i de kriminelle statistikker.

– Det er IKKE rimeligt, at vi gang på gang skal høre om knivstikkerier, overfald og røverier, begået af unge med indvandrerbaggrund.

Det er på sin blogg at Pernille Vermund, tidligere byrådspolitiker i Helsingør og kommende folketingskandidat for de Konservative, tar bladet fra munnen. Bakgrunnen er at en gruppe unge innvandrere på søndag ettermiddag overfalt en 25-årig mann på Snekkersten, hvor Pernille Vermund bor.

Nu ophører min politiske korrekthed!

Vermund forklarer at når slike hendelser kommer så tett på, så opphører hennes politiske korrekthet.

– Når det kommer så tæt på, som det gjorde, da en ung mand i går blev STUKKET NED på Snekkersten Havn efter tre dages tumult blandt indvandrere, så ophører al POLITISK KORREKTHED og IMØDEKOMMENHED fra min side, skriver Pernille, der opfordrer de unges forældre til at tage forældrerollen mere alvorligt:

– Tag jeres ansvar ALVORLIGT, pak kufferten UD og FÅ STYR på jeres børn og unge!

Ødelegger samfunnet

Hun mener disse foreldrene står med en fot i begge leire og ikke klarer å bestemme seg for hvordan de skal leve. Men hvis deres livsstil krever normer og regler som er annerledes enn de danske, da bør familiene heller flytte til steder som er passer deres behov, raser Vermund.

Ikke minst mener hun at foreldrenes ansvarsløshet skader barna, samtidig som det ødelegger det samfunnet «som vi andre er GLADE for og STOLTE af,» avslutter Vermund.

Hun presiserer overfor media at det handler om å ta ansvar, ikke om skjelle ut innvandrere.