Forskjellsbehandling og diskriminering

To norske massedrapsmenn, fascisme, sheiker, toleranse og julefeiring

En norsk terrorist drepte 77 uskyldige mennesker og fikk media og offentlighetens velfortjente fordømmelse, forakt og negative oppmerksomhet i månedsvis. Hver stein ble snudd for å finne ut om han tilhørte en gruppe eller organisasjon og hvem som eventuelt kunne ha påvirket han til å utføre den grusomme handlingen. Det ble også skrevet flere bøker om han, familien og bakgrunnen hans. En annen norsk terrorist var med på å drepe 67 mennesker i et kjøpesenter. Han fikk anonymitet og stort sett tystnad om udåden.

Vi behøver ikke snu steiner for å finne ut hvem som har påvirket den andre drapsmannen. Men hvorfor tar ikke media fatt i han og resten av terroristaspirantene og får dem fram i lyset? Mer demokrati – mer åpenhet? Er det fordi disse ekstremistene er for mange, eller fordi de er for infiltrert i mainstream, «anerkjente» islamske norske organisasjoner? Antagelig begge deler.

I tillegg er de farlige for enkeltpersoner og journalister som forsøker å avdekke dem. 

Profetens Ummah er en stor norsk fascistisk ungdomsorganisasjon – med 1544 medlemmer på FB. De legger ikke skjul på hva de står for – de bekjemper demokratiet, de sprer jødehat og vil drepe homofile og vantro. De regner også shiahmuslimer som vantro – det er dem de reiser ned til Syria for å drepe.  

Medlemmer av gruppa har bilder på sida si med teksten: «En god shiah er en død shiah».  

Talsmann for Profetens Ummah, Ubaydullah Hussein, la i fjor ut et bilde av seg selv der han poserer med våpen sammen med noen andre medlemmer av gruppa. (Han skrev navnet på de andre på bildet også. Å posere anonymt er kanskje ikke like kult – eller muligens det var en glipp?)  

Rabitamoskeen i Oslo har vært og er et tilholdssted for ekstremister. Det har vi visst lenge og skrevet mye om, senest i forrige uke da representant for Rabitamoskeen løy overfor NRK og folket. Hvem som helst som ønsker det kan gå inn og søke på medlemslista til Profetens Ummah og se hvilke moskeer og organisasjoner medlemmene er aktive i.

De er svært aktive på Rabitas Facebook også; forrige dagen kommenterte eksempelvis flere medlemmer av Profetens Ummah på sida til Hossam Belkilani, leder av Rabitas Unge i Oslo.  Der skriver de hatefullt om Hege Storhaug og en av dem liker kommentaren til Dagblad-journalist Jan-Erik Smilden, som påstår at Storhaug lyver. Vedkommende Ummah-gutt er nok fornøyd med at journalist Smilden konsentrerer seg om å hetse Storhaug i stedet for å avsløre hans egen og de andre debattantenes tilhørighet. (Til journalist Smilden: Ungdomsleder Hossam Belkilani mener for øvrig at det medias skyld at islamistisk ekstremisme sprer seg, fordi media skriver negativt om islam.) 

Da er det nok likeledes medias skyld at tidligere styreleder i Rabitas Unge i Oslo, Mohamed Farah, også er medlem av Profetens Ummah. Han brukes nå mer som foredragsholder i Rabitamoskeen. Han opererer med to identiteter – i likhet med flere av medlemmene i ekstremistgruppa. På Profetens Ummah bruker han navnet Abu Abdullah Al Barzawi. 

Når det gjelder forstander i Rabitamoskeen, Basim Ghozlan, så har han valgt som forsidebilde på sida si et stort bilde av Morsi fra Det Muslimske Brorskap. Islamistene her til lands bryr seg tydeligvis ikke lenger om å prøve å skjule at de driver politisk virksomhet under dekke av religion – akkurat som sine avslørte og avsatte Brødre i Egypt. 

Når Rabitamoskeen bruker den britiske konvertitten Abdul Hakim Murad (tidligere Timothy Winter) som foredragsholder, burde noen sjekke hva britisk media har skrevet om hans holdninger: 

Sheik Tim forventer vel å bli omtalt som moderat, fordi han en gang har luftet tanken om at fengselsstraff kanskje burde rekke for å forlate islam – i stedet for dødsstraff. 

«Too kind»repliserer  Douglas Murray til den «moderasjonen», og han er heller ikke er overrasket over at sheik Tim har sagt stygge ting om homofile på Cambridge-universitetet. Hvis en kristen Tim hadde sagt det samme, ville han fått sparken fra Cambridge, skriver Murray: 

«Students, LGBT groups, unions – everyone wanting to make a stand against bigotry – would be screaming about this. But Timothy is so lucky. Because he became Abdul I think he’ll be just fine. 

Noen ansvarlige burde absolutt også reagere når Rabitas Ungdomsråd i samarbeid med Ung Muslim inviterer engelskmannen Muhammad Ibn Adam  til «Ummakonferanse»: Muhammad Ibn Adam, er leder for Institute of Islamic Jurisprudence i Leichester og har, jeg hadde nær sagt selvsagt, vært gjenstand for debatt om ytringsfrihet versus spredning av ekstremisme. Noen har eksempelvis stilt spørsmål ved hans svar om jihad, siden det utvilsomt mer enn antyder et forsvar for muslimer som reiser utenlands for å slåss:  

If the Muslims who are being attacked are incapable of defending themselves or they are neglectful, jihad becomes Fardh Ain [compulsory for the individual] for the Muslims nearest them and then those nearest them and so forth, until it becomes personally obligatory for all the Muslims of the East and the West”.

Altså:

If the people of Kashmir, Chechnya, etc. are not capable of defending themselves or if they are neglectful, then Jihad will become personally obligatory on the Muslims nearest them, e.g. Muslims of Pakistan. If they are also neglectful or weak, then the Muslims nearest them, and so forth, until it becomes personally obligatory for all the Muslims”.  

Noen burde kanskje også gå inn på sheik Adams side, og se hva han lærer bort om rett og galt. Hvem som er kuffar, hvem man har lov til å gifte seg med, hvem som fortjener dødsstraff, hvem man skal føre hellig krig mot osv. 

Grunnen til at ansvaret må ligge på myndighetene,r at det er for farlig å overlate kampen mot disse kreftene til privatpersoner. Et medlem av Profetens Ummah, som kaller seg Jihad Emini og bruker Arfan Bhatti som profilbilde, publiserer for eksempel navn, adresse og bilde av huset (!) til en «vantro» – en alawit bosatt i Danmark. Dette viser at det er skummelt for enkeltpersoner å legge seg ut med denne gruppa.  

Man kan trygt påstå at det er en farlig, fascistisk ideologi som spres i sentrale norske moskeer og islamske organisasjoner. 

Vi ser likeledes at «våre» islamister infiltrerer politiske partier – på tvers av «rødt eller blått», som vi har sett de gjør i flere andre land. Eksempelvis var et medlem av Profetens Ummah varamedlem for Arbeiderpartiet i Moss i forrige periode – vet Arbeiderpartiet dette?   

Og har noen tenkt tanken at Oslo-partilaget til Rødt kan ha blitt infiltrert og kuppa (det har jo vært mye sånt i den rørsla..), siden de har gjort krav om bønnerom på Oslo-skoler til kampsak? 

Eller når moskeen på Holmlia i Oslo inviterer imam fra South London Mosque, Shaykh Mumtaz Ul Haq, som foredragsholder. Da burde det lyse varsellamper lang vei om hva som foregår der i moskeen. Hva slags toleranse og vilje til integrering tror man de unge medlemmene av Holmliamoskeen lærer av denne importerte London-sheiken? 

Sheiken kaller medlemmer av ahmadiyya-muslimsekten kaafir (vantro). (I Norge finnes 1500 ahmadiyya-muslimer. De har en stor moské på Furuset i Oslo, like ved E6.) 

«Det er svært alvorlig å bli karakterisert som vantro (kaafir)», skriver han og dessuten: 

1: Muslims are not allowed to marry kaafirs. If anyone does their nikah will simply not be valid

2: Any such person being a witness to a matter such as marrige will not be acceptable

3: Their Zabeehah (slaugthtered meat) is not considered as halal

4: They will not inherit anything from their muslim parents

5: A muslim cannot attend their funeral prayer or pray for their forgiveness

6: Such person cannot be given Zakaat 

Og kjære alle kristne, humanetikere, ateister og diverse ikke-muslimer som synes at vi i vesten i større grad må legge vekk våre egne tradisjoner og kultur, og eksempelvis slutte med julemarkeringer på skoler av hensyn til våre nye muslimske landsmenn: Se og hør hva samme sheiken lærer bort til muslimer som gjerne vil delta eller tilpasse seg litt til landet de bor i – og ta del i kulturen og tradisjonene der. (Dette opptaket bør nesten høres, det er ikke nok å lese hva han sier – han må serveres live – som medlemmene av Holmlia Moské sikkert fikk servert denne anti-integreringspredikanten). 

Sheiken fordømmer og har stor forakt overfor dem som ønsker å integrere seg i det landet de har valgt å bosette seg i. Og alt som har med jul å gjøre er forbudt og forkastelig. 

Many people claim to be muslims but Allahu Akbar ..but have no respect for Allah, no respect for islam. They are more concerned about pleasing the media and pleasing people at large, and they want to be more western than the western. They want to be whiter than white. (min uthev.) They want to be more British and more English than the British and the English. And being muslims they want to be more Christian than even Christians

Det viser seg dessverre at tidligere nevnte styreleder i Rabitas Unge i Oslo, nå altså mere foredragsholder i samme moské, også har blitt opplært til samme grad av toleranse for norsk kultur. 

Han skriver: 

«Å ønske kristne «god jul» eller bidra til å pynte steder eller områder med julepynt eller selge julepynt osv. alt det og mer er totalt forbudt i islam». 

Han skriver dette riktignok under sin Profetens Ummah-signatur, og vi får kanskje ta den identiteten mest på alvor i disse tider. 

Når ansvarlige myndigheter og media får det som foregår i disse islamistiske miljøene fram i lyset,  kan vi begynne å diskutere: definisjon på toleranse, hva som ekstremt, hva som er rasisme, hvem som fortjener å drepes i Allah navn og hvem som sprer ekstremisme og inspirerer terrorister.  

Kanskje noen tør å skrive bok om den nordmannen som drepte barn og voksne, aller helst de som var kuffar, i Nairobi også – en dag.