Islam

Bekreftelsen (2)

Tidligere denne måneden avslørte BBC hva som foregår på innsiden av shariadomstolene i Storbritannia. Vi som har brukt fornuft og logikk fikk rett: selvsagt styres domstolene av islamsk lov, og dermed diskrimineres kvinner grovt, og også barn mister grunnleggende beskyttelse, som å bli beskyttet fra en voldelig far. Nå er dokumentaren til BBC tilgjengelig på nettet.

Enhver politiker i Norge og Europa som kunne tenke seg å vurdere krav fra islamske organisasjoner om at myndighetene skal legalisere shariadomstoler, typisk med argument om at dette vil føre til bedre integrering (sic!), bør ta seg tid til å se sendingen til BBS. Her er den, og den er nådestøtet for enhver lefling med sharia.

Her er vår omtale av dokumentaren fra tidligere i år.

Her er Soeren Kerns omtale av samme dokumentar.

En sentral dommer i shariadomstolen i London er vår tidligere ”bekjente”, Haitam al-Haddad, en av Islam Nets fremste eksperter og som har besøkt Norge flere ganger for å forklare ungdommen vår hvorfor barbariske straffelover er ren og skjær humanisme. Han har vi fortalt om flere ganger, blant annet her