Terrorisme og ekstremisme

Krenkelser og drap

Omar Bakri er så ytterliggående at til og med britiske myndigheter, kjent for sin omtanke for nettopp ytterliggående, nekter mannen å sette sine føtter på britisk jord. I disse moderne tider klarer Bakri likevel enkelt å spre sitt budskap world wide via web om blant annet drap av dem som krenker Muhammed, blant annet til danske islamister. Det bekymrer dansk etterretning.

Her er Omar Bakris oppskrift på hvordan man tar seg av folk som ikke setter særlig pris på verken Muhammed eller Allah:

«Straffen for dem, der erklærer krig mod Allah og hans udsending og spreder fordærv på Jorden, er at blive dræbt eller korsfæstet og at få en hånd og et ben hugget af i hver side.»

Jeg vil anta at hender og føtter kappes før henrettelsen.

Gruppen Kaldet til islam, har tidligere gjort seg bemerket for å ville innføre shariasoner i København, for på sikt å legge hele Danmark under to kryssende sverd og en koran.

Den verdensberyktede Omar Bakri (her er sussebassens egen presentasjon) har hatt bånd til flere terrorsaker i Danmark. Nå viser det seg at Bakri også oppfordrer danske islamister til å slå i hjel folk som krenker islamstifteren med mer. Dette gjør han via nettet i chatprogrammet Paltalk. Han oppfordrer også til å kidnappe vestlige for å få frisatt fengslede islamister.  

En radikal prædikant underviser og påvirker danske islamister. Det kan TV 2 | NYHEDERNE i aften afsløre. Omar Bakri, der er udvist af England, men bor i Libanon, bruger danske islamister til at udbrede sit budskab om militant Jihad.

Det sker både gennem taler og undervisning på internettet, hvor Bakri, som tidligere er blevet sat forbindelse med flere danske terrorsager, nu har fundet et nyt talerør i Danmark.

Under en demonstration på Kongens Nytorv i september i år sagde Omar Bakri bl.a. til de danske yderligtgående islamister, at de skulle slå folk ihjel, der krænkede profeten.

«Dem som laver film, billeder og karikaturer af profeten: Pas på! I islam er der dødsstraf til enhver, som krænker Profetens ære. Enhver som krænker profeten skal dræbes.»

Allahs fjender skal dræbes eller korsfæstes
Demonstrationen var arrangeret af medlemmer af gruppen «Kaldet til Islam», som også får undervisning af Bakri over internettet på chatprogrammet Paltalk.

Her har TV2 NYHEDERNE lyttet med, når han bl.a. underviser de danske islamister i, at de skal tage kampen op mod Vesten

«Straffen for dem, der erklærer krig mod Allah og hans udsending og spreder fordærv på Jorden, er at blive dræbt eller korsfæstet og at få en hånd og et ben hugget af i hver side.», siger han bl.a. i chatforummet.

Bakri opfordrer også de danske islamister til at kidnappe folk i Vesten for at forhandle frigivelsen af muslimske fanger i krigen mod terror.

«Vi bør, når de tager én, tage ti af dem og lukke dem inde, og forhandle om løsladelse», siger han i chatforummet til de danske islamister, som også bliver bedt om at holde sig væk fra det danske demokratiske samfund:

«De stinker, og man væmmes ved dem.», siger Bakri til sine elever fra «Kaldet til Islam».

«Kaldet til Islams» danske talsmand vil ikke interviewes, men bekræfter overfor TV 2 | NYHEDERNE, at han modtager undervisning af Omar Bakri.

Den radikale prædikant, Omar Bakri, har tidligere har hyldet de 19 selvmordsbombere bag angrebet på World Trade Center den 11. september 2001 og befandt sig i flere år blandt kernen af britiske militante ekstremister.

Politiets Efterretningstjeneste (PET) ønsker ikke at udtale sig til TV2 NYHEDERNE om sagen, men har netop i en rapport advaret mod at danske yderligtgående muslimer i stigende grad bliver radikaliseret via sociale medier på internettet.