God jul & godt nytt år!

Siden verdens undergang ikke ble noe av i dag (heller), så benytter vi anledningen til å ønske alle våre lesere og venner en riktig god jul og et godt nytt år. Men helt ferie tar vi ikke.

Det er mye jobb som gjenstår i HRS før vi kan ønske det nye året velkommen, og siden vi likevel skal jobbe hele romjulen kan det være at vi oppdaterer rights.no, dog med ujevne mellomrom og noe avhengig av nyhetsbildet.

Samtidig benytter vi anledningen til å minne alle våre HRS-venner som gir oss økonomisk støtte, at HRS er godkjent som organisasjon det kan kreves fradrag for gave til. Etter skattelovens § 6-50 kan fradragretten benyttes for gaver minimum kr. 500 og maksimum kr. 12.000. Men dette krever at HRS kjenner til fødsel/personnummer (11 siffer) eventuelt ditt organisasjonsnummer. Så hvis du ikke allerede har gjort det, husk å sende dette til oss hvis du ønsker å ta i bruk fradragsretten!

Vi har også i år mottatt en rekke pengegaver der vi ikke har klart å identifisere avsenderen. Hvis du har gitt en pengengave til oss (før 16.november) og ikke hørt noe fra oss, da er det fordi vi ikke vet hvem du er. Ta da gjerne kontakt med oss, så vi om ikke annet får takket deg!

Da ønsker vi alle en fredfylt jul og et fantastisk nytt år!