Terrorisme og ekstremisme

Antirasistene og jødehatere i nettpassiarer

"Hei Hitler, hvor er du, du var jo faen meg så jævlig lur.» «Han sa jo tross alt: en dag i fremtiden skal dere se grunnen til hvorfor jeg vil utrydde alle jødene," skrev en ung muslimsk jente på Facebook-siden til «Med Israel for fred» i forbindelse med markering av deportasjonen av norske jøder til konsentrasjonsleire og gasskammer under krigen.

Jenta er medlem av gruppa til Ung Muslim på Facebook. Ung Muslim er en av ungdomsorganisasjonene som sorterer under Det Islamske Forbundet med forstander Basim Ghozlan.

 

Slike ekstreme rasistiske kommentarer kan man faktisk komme unna med, uten at det får noen konsekvenser eller blir noe oppstuss, bare man forsikrer seg om at man er i samme gruppe som leder og rådgiver for Antirasistisk Senter, Shoaib Sultan og Kari Helene Partapuoli.

 

 

 

 

 

 

 

Det er mulig det er stygt å henge ut ei ung muslimsk jente som er så hjernevaska at hun publiserer jødehat i et land hvor det bor langt under to tusen jøder, men det er adskillig styggere å ønske å utrydde en folkegruppe som ikke er større i antall enn de var rett etter krigen, dvs 14 millioner.

Før krigen var de seks millioner fler.

Noen som også føler seg i trygt beskyttet selskap med «antirasistene», er medlemmer av  Facebook-gruppa til Profetens Ummah. I hyggelig, samstemt passiar om hvorvidt man bør melde den løgnaktige kjerringa Hege Storhaug til Likestillings- og Diskrimineringsombudet på grunn av hennes kronikk i Aftenposten. Den kronikken i Aftenposten, dere vet, hvor Storhaug var så frekk at hun dokumenterte at de ekstreme islamistene beveger seg i hyggelig samstemt passiar, og vokser og trives godt innenfor enkelte såkalte moderate muslimske miljøer, til og med blant såkalte antirasister…

Vedkommende medlem av gruppa til Profetens Ummah er i jovial snakk med Shoaib Sultan og Ali Qamar (selverklært mentor for Arfan Bhatti). Han mener at Hege Storhaug bør meldes til LDO, samtidig som han selv har en svært spesiell preferanse når det gjelder moral, rasehat og ekstremisme.

Han, Inham Raja, liker nemlig at administrator for Profetens Ummah, Abu Khurosan, ved siden av et tildekket bilde av seg selv, skriver: «Remember, remember, The black september».

Denne hyllesten til München-massakren der jødiske OL-utøvere ble drept og flere tatt som gissel, blir likt av flere medlemmer av den andre gruppa der Sultan trives. I gruppa hvor Sultan sier: «Ameen to that» til bror Inham Raja fra Profetens Ummah.

Vi finner det ikke rart at ekstremistene legger ut dette, for de legger sjelden skjul på rasehatet og ønsket om å fullføre Hitlers jødeutryddelse.

Det som imidlertid kanskje noen snart bør sette søkelys på, sånn i første omgang, er Antirasistisk Senter, som med sugerør dypt ned i statskassa konsekvent retter pekefinger mot ekte antirasister og demokratiforkjempere. Tor Bach, som ifølge guttene over her «gjorde en fin jobb» med sin artikkel mot Storhaug, bør vel strengt tatt heller ikke benyttes som ekstremistekspert, med mindre «it takes one to know one»? Bach er jo kjent for sin tid i AKP der han skriftlig argumenterte for politisk vold.

Til slutt klipp fra enda et par av guttene. Jeg er ikke helt sikker på om han siste, Muhammad Al Mohajer, tilhører «Ung Muslim», Al–Hidayah, Rabitas Unge, Minhaj Ungdom eller Profetens Ummah. Vi som har fulgt med disse gruppene en stund, får ærlig talt litt problem med å skille terrorist-spirene og rasistene ut fra mengden, når de svømmer som fisk i vannet i samme grupper.

For når et medlem legger ut hyllest til Al-Qaidaleder Anwar Al-Awlaki, så kan vel alle vi (som ikke har lært på kurs hos IslamNet at ekstremisme er alt det som avviker fra Allahs lover), være enig om at det er vanskelig å se hvem ekstremistene er, når de egentlig er i alle gruppene. Og blir veiledet der i kjent «ikke lov å tenke selv-stil.»

Al Mohajer liker tydeligvis ikke at noen følger med og uroer fiskedammen. Men hva skal ekte antirasister og demokrater gjøre, da, når de som får betalt for å drive antirasistisk virksomhet forsømmer jobben sin.