Omlegging av rights.no

Som du ser har HRS fått ny hjemmeside, som vi starter driften av per i dag. Men det betyr ikke at alt er som det skal enda, langt ifra.

HRS har over en tid jobbet med nye hjemmesider, blant annet ut fra ønsket om å økt funksjonalitet, koblinger til sosiale media og gi våre lesere flere muligheter, for eksempel til å kommentere artikler. Dette er en tjeneste som vi vil aktivere på noen av artiklene.

Mye av tiden så langt har vært brukt til overføring av data, men etter litt prøving og feiling har vi kommet til at vi publiserer den nye hjemmesiden fra i dag – og heller retter opp svakheter, feil og andre ting etterhvert.

Vi tar gjerne imot dine innspill.

Vi forventer en seriøs debatt, uten personangrep. HRS forbeholder seg retten til moderering og til å fjerne upassende kommentarer.