Terrorisme og ekstremisme

”Jeg lever for øyeblikket”

Denne helgen samlet muslimer og Antirasistisk senter seg i Rabitamoskeen for å hedre ”den norske martyren” som ble meldt drept i Syria. Nå skal samme mann ha sendt følgende SMS til familien: ”Jeg lever for øyeblikket.”

Nylig ble det meldt at en ung mann, Mohamed, ble drept under kamper i Syria, hvilket ble bekreftet av familien. Norske muslimer og Antirasistisk senter ville da møtes i Rabitamoskeen, ledet av Basim Ghozlan, for å hedre martyren. Som den norske konvertitten tilknyttet Universitetet i Oslo, Karima Solberg, sa på Facebook da initiativet ble kjent.

Salam dette synes jeg er et veldig viktig initiativ, jeg er sikker på at det er mange unge som trenger å snakke mer ut om dette. Ellers er jeg stolt over Mohamed og håper at Allah gir lindring til de etterlatte og fyller deres hjem med fred og rahmah.

Møtet fant tydeligvis sted, for her sies dette på samme Facebook-gruppe:

Salaam og takk til alle som møtte opp i går. Det var en verdig markering. Og måtte Allah alltid velsigne familien Selaihi. Måten de har håndtert denne tunge hendelsen, er ikke annet enn beundringsverdig.

Nå melder VG at familien kan bekrefte at han likevel ikke er død.