Politikk

Pia Kjærsgaard har helt rett, sier danske islamister

Mens Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard står fjellstøtt på at islamisters budskap ikke er velkommen i Danmark, er det nettopp fra islamister hun mottar den klamme omfavnelse: _ Jeg elsker Pia Kjærsgaards ord. Hun siger demokrati og islam kan ikke gå hånd i hånd. Hun har ret, sier Adnan Avdic, som omtaler seg selv som ekstremist og fundamentalist.

Rita Karlsen, HRS

– Jeg elsker Pia Kjærsgaards ord. Hun siger demokrati og islam kan ikke gå hånd i hånd. Hun har ret. Hun har ret. DF har ret. Det er fuldstændig sådan, det skal forstås, lyder det energisk fra Adnan Avdic, der møder ekstrabladet.dk sammen med sin muslimske ven og trosfælle Ali Salim.

Ekstrabladet har videofilmet møtet med den snakkesalige Adnan Avdic og hans tause trosfelle Ali Salim, men skal man tyde ut fra klesdrakt og budskapet står vi overfor to islamister.

I videointervjuet fremkommer det at Avdic og Salim ikke er de eneste islamistene i Danmark som ikke vil avgi sin stemme for å opprettholde demokratiet. Avdic anslår at rundt 10.000 islamister i Danmark heller enn å støtte demokratiet vil ha innført sharia. Gitt at det er rundt regnet 200.000 muslimer i Danmark, utgjør således ikke islamistene den store skare med sine da fem prosent, men uansett er ikke deres budskap særlig behagelig. Og selv om Avdic ”elsker Kjærsgaard ord”, kan hun ikke forvente noe drahjelp fra Avdic og hans like. Tvert om. De er ute i gatene for å fortelle folk at de ikke skal stemme. ”De skal frykte Allah”, sier Avdic.

Budskapet er således ikke å ta feil av (faksimile fra tv-intervjuet):

Med ”DEMOCRAZY” som bakteppe lyder islamistenes budskap:

Du skal vite at demokratiets flagg er de vantros og polyteistiskes (flerguderi, red. anm.) flagg. Både fjern og nær vet at islam og demokrati er to forskjellige religioner. Islam er Allahs styre av sine tilbedere, mens demokrati er ateistenes forsøk på å endre Allahs religion slik at den passer til menneskenes lyster.

Ifølge dem selv har de lykkes med å få 300 muslimer som stemte ved forrige folketingsvalg til å avstå fra å stemme ved dette valget. Derutover skal de ha fått 300 førstegangsvelgere til å forbli i sofaen.

Jeg fristes til å si: i alle fall er det de tror.

Se video hos Ekstrabladet.dk