Kvinner og likestilling

Taletrengte M-er brått tause

Hege Storhaug kritiserte i går Dagbladets vil-gjerne-være-feminster: Marie Simonsen, Martine Aurdal og Marte Michelet. Storhaug hevder M-ene snur ryggen til Dagbladets stolte historie ved å overse undertrykkelsen av muslimske kvinner. M-ene har dertil trukket stigen opp etter seg; for da kan M-ene sitte der oppe med skjørtekanten der de vil og håret flagrende eller ikke, og slenge om seg med det de tror er visdomsord. Men å debattere med Storhaug, nei det tør ikke de samme M-ene.

Rita Karlsen, HRS

Hege Storhaug utfordret Dagbladets tre M-er i avisens egne spalter på søndagen, det vil si Marie Simonsen, Martine Aurdal og Marte Michelet. (Trodde du kronikken lå på nett, I rest my case (!), men den er tilgjenglig her).

Dagsnytt 18 (NRK P2) fattet interesse for Storhaugs utfordring og ønsket debatt i dag. Men vil noen av M-ene møte? Niks.

Og da trenger man vel ikke si noe mer.