Familiegjenforening

Muslimsk SV-topp er lei av å bli oppfattet som Jesus

21.02.07. SV er lei av å bli oppfattet som Jesus som skal frelse verden alene. Dette er SVs nye argument i sin motstand mot aldersgrense og tilknytningskrav for opphold for innvandret ektefelle.

Mens Karita Bekkemellem (Ap) vil ta opp kampen mot SV i den nye utlendingsloven hva gjelder tiltak mot tvangsekteskap, går nå en SV-topp ut å ber Ap-folk stoppe Bjarne Håkon Hanssen, melder Nettavisen.no. ”Vi er lei av å bli oppfattet som Jesus som skal frelse verden alene”, sier Akhtar Chaudhry (SV). Chaudhry sier at SV er motstander av Hanssens forslag om at herboende må ha jobbet eller gått på skole i fem år før det vil bli gitt opphold til innvandret ektefelle. SV mener at tiltaket vil dele det norske samfunnet i to: «Vi vil få en hvit del, og en svart del. Den hvite delen kan gifte seg og realisere det de vil når de er 18 år. Vi kan ikke dele Norge på langs etter kulturelle og religiøse grenser,» sier Chaudhry. Hvilket betyr at Chaudhry og SV fortsatt ikke forstår at reglene ikke handler om ekteskapsalder, men er en regel knyttet til muligheter for fast opphold i Norge kun med bakgrunn i et ekteskap. Og regelen skal gjelde alle – svart eller hvit, Jesustilbeder eller Allahtilbeder, SV’er, Ap’er eller Frp’er.