Familiegjenforening

Woon feilinformerer gang på gang

En av Aftenpostens faste skribenter er tidligere likestillingsdirektør Long Litt Woon. Hun benytter spalten gang på gang til å presenterere sine egne vrangforestillinger. Storhaug svarer.

Long Litt Woon har ved flere anledninger, eksempelvis 7. april, gjort seg til talsperson mot endringer i utlendingsloven som tilsier eksempelvis økt aldersgrense for familiegjenforening og tilknytningskravet. Problemet er bare at Woon gang på gang presenterere sine egne vrangforestillinger av hva de overnenvte lovendringene innebærer. For eksempel tror Woon enda, selv om hun er blitt fortalt dette mange ganger, at en aldergrense for familiegjenfornening er et etnisk lovverk. I dag svarer informasjonsleder i HRS, Hege Storhaug, på noe av Woons feilinformasjon.

Et påbegynt kulturelt selvmord

HEGE STORHAUG, publisert i Aftenposten