Om HRS

Bli HRS-venn!

Å være HRS-venn innebærer ingen andre forpliktelser enn at du forteller at du støtter vårt arbeid. De fleste av våre venner støtter oss også økonomisk, men den enkelte velger selv hvor mye, og eventuelt hvor ofte, penger gis til oss. Noen betaler et årlig beløp, men andre betaler en gang…

Å være HRS-venn innebærer ingen andre forpliktelser enn at du forteller at du støtter vårt arbeid. De fleste av våre venner støtter oss også økonomisk, men den enkelte velger selv hvor mye, og eventuelt hvor ofte, penger gis til oss. Noen betaler et årlig beløp, men andre betaler en gang i måneden og da gjerne ved at den enkelte avtaler med sin egen bank om autotrekk til oss eller via PayPal eller mer sporadisk via Vipps.

For å bli fast bidragsyter til vårt arbeid, kan du:

  • Betale den sum du velger via nettbank til vårt kontonummer: 5079 06 06261.
  • Ta i bruk Pay Pal eller Vipps
  • HRS-vennskapet innebærer ingen forpliktelser.

Kontaktinformasjon

Adresse:
Human Rights Service (HRS), Postboks 1, N-1375 Billingstad

Telefon:
(+47) 90 86 56 29

E-post:
HRS