02.05.13: Denne saken har vi måtte fjerne etter ordre fra Finansavisen, til tross for at vi hadde godkjenning til å publisere den. Begrunnelsen er at Finansavisen er en betalingsavis. Så er du interessert i saken må du henvende deg til Finansavisen og kjøpe avisen. Artikkelen var publisert hos Finansavisen lørdag 27.april.

03.05.13: Finansavisen har nå publisert artikkelen selv – den kan leses i sin helhet hos hegnar.no.


Følg oss på Feedly

Publisert av Rita Karlsen
Dette innlegget ble publisert i Innvandring, Integrering og integreringspolitikk med stikkord , , , , , . Bokmerk permalenken.

Gi et engangsbeløp?Betale faste bidrag?

Informasjon om ulike måter å støtte oss på finnes her, og info om hvordan du kan følge oss er her.

Velkommen til debatten. Når du kommenterer aksepterer du våre debattregler. Vi forventer en seriøs debatt uten personangrep. HRS forbeholder seg retten til moderering og til å fjerne upassende kommentarer. Alle innlegg forhåndsmodereres, så det kan ta noe tid før de vises på siden. Dersom du lurer på hvorfor en kommentar uteblir helt kan du henvende deg til moderator@rights.no.