Innsparket

«Informasjon til deg som er gift med et barn»

Sosialtjenesten i Sverige med informasjon til "voksne som er gift med et barn": -Vi kan komme til å foreslå at dere ikke bor sammen i en kortere eller lengre periode.

Sverige er et mentalt konkursbo. Dette bekrefter landets myndigheter selv. I mars i år ble det utgitt en brosjyre med informasjon til menn som er gift med barn (!):

«Socialtjänsten kan komma att föreslå att ni inte bor tillsammans under en kortare eller längre period.»

I brosjyren informeres barnet og den pedofile om dette: Det er «uheldig at dere bor sammen hvis barnet er under 15 år». Altså «uheldig» fordi det er forbudt å ha sex med barn under 15 år.

Sosialtjenesten skriver også dette: «Både socialtjänsten och migrationsverket kommer arbeta för att ge barnet möjlighet att uttrycka sin egen åsikt, var det ska bo och hur det vill ha det.»

Aprilspøk? Nei

Man kunne tro dette var en aprilspøk, men det er det ikke. Når sosialtjenesten gir ut en egen brosjyre om menn som er gift med barn, forstår man følgende: Vi snakker ikke om en håndfull tilfeller av pedofile «ekteskap». Vi forstår også dette: Lovverket skal ikke anvendes. Svensk lov parkeres av myndighetene.

Jo da, det sies at «barneekteskap er forbudt i Sverige». Deretter følger dette:

Det här gäller i Sverige:
• Alla barn, flickor och pojkar, har samma rättigheter.
• Alla som ingått äktenskap har rätt att skilja sig, även om
den andra partnern inte vill skilja sig.
• Sex är frivilligt, även inom äktenskapet.
• Alla ska få möjlighet till information om sexuell och reproduktiv
hälsa och rättigheter.
• En flicka/kvinna har rätt att göra abort om hon vill avsluta
en graviditet.
• När en person fyllt 18 år har den personen rätt att bestämma
över sig själv.

Hva foregår egentlig i Sverige? Merk også at «mannen» i brosjyren har to «kvinner» ved sin side. En i hijab, og en utstyrt med vestlige klær. Flerkoneri, altså? 

Hva skal man si?