Islam

IS planlegger et radioaktivt folkemord i Europa

Det lyder kanskje fremdeles som en fiction for mange at IS’ mål er et verdensomspennende kalifat. Ifølge den første vestlige journalisten som fikk tillatelse til å reise inn på IS-territoriet, tyskeren Jürgen Todenhöfer, setter IS inn alt for å bekjempe Vesten, og slaget skal stå i Europa. Todenhöfer sier at…

Det lyder kanskje fremdeles som en fiction for mange at IS’ mål er et verdensomspennende kalifat. Ifølge den første vestlige journalisten som fikk tillatelse til å reise inn på IS-territoriet, tyskeren Jürgen Todenhöfer, setter IS inn alt for å bekjempe Vesten, og slaget skal stå i Europa. Todenhöfer sier at IS planlegger en «radioaktiv tsunami» gjennom en rekke angrep på kontinentet vårt blant annet ved bruk av droner.

Jürgen Todenhöfer var den første vestlige journalisten som etter lang tids forhandlinger fikk adgang til IS-territoriet. Etter 10 dager på innsiden konkluderte han med at IS er «mye sterkere og mye farligere» enn noen i Vesten forstår. IS sitt mål er å utrydde alle minoriteter, inkludert muslimer som avviser deres tolkning av islam. Kristne og jøder vil bli spart, og da formodentlig få den såkalte dhimmistatusen som innebærer underordning og særskatt.

IS-gatebilde

Nå har Jürgen Todenhöfer skrevet bok om sine erfaringer med IS:

Han siger, at Islamisk Stat sætter ufatteligt store kræfter ind på at vinde over Vesten. slaget skal stå i Europa. Og terrorangrebene i Paris og Bruxelles er kun begyndelsen.

De arbejder på en stribe angreb med radioaktivt stof. En ‘radioaktiv tsunami’ over Europa, som skal fjerne millioner af mennesker fra jordens overflade. Den største religiøse Holocaust verden har set, siger han.

Flere europeiske atomkraftverk har fått økt bevoktning, mens i Irak er det stjålet radioaktivt materiale. Det pekes også på faren for at IS kan få tilgang til radioaktivt materiale via Pakistan, som har atomvåpen.

Der har været flere hændelser som myndighederne ser som Islamisk Stats’ forsøg på at få fat i radioaktivt materiale. Senest i Belgien.

Flere europæiske atomkraftværker har også fået stærkt øget bevæbnet bevogtning.

I Irak er der blevet stjålet radioaktivt materiale. Og det frygtes også, at de kan skaffe radioaktivt materiale via Pakistan, der har atomvåben.

Radioaktivt materiale kan bruges til at fremstille primitive atombomber, såkaldte “beskidte bomber”.

Nye faresignaler fra Storbritannien

Helt aktuelle afsløringer fra Storbritannien underbygger Todenhöfers vurderinger.

Det britiske efterretningsvæsen og britiske anti-terror enhed MI5 kæmper med ryggen mod muren mod terrorister. I går blev det afsløret, at der netop nu planlægges 25 angreb, som britisk politi de forsøger at trevle op og forhindre.

Men det kan ikke lade sig gøre med dem alle, siger politiet nu selv.

Det er ikke et spørsmål om Storbritannia rammes av et nytt terrorangrep eller ei. Spørsmålet er når dette skjer, sier en etterretningskilde. Og angrepet på de britiske øyene kan komme ved bruk av droner med radioaktivt materiale.

Naive Vesten

Det ligger helt i tråd med Jürgen Todenhöfers pessimistiske vurdering.

Vesten har ingen strategi i forhold til Islamisk Stat. Faren bliver dramatisk undervurderet. De er langt farligere, dygtige og smarte, end de vestlige ledere kan forestille sig.

Islamisk Stat har en plan for folkedrab på europæere. De vil systematisk forsøge at udrydde alle ikke-muslimer, vantro, som betragtes som fjenden af et verdensomspændende muslimsk kalifat.

Topmøde om atomfaren

Torsdag 31.3 mødes verdens ledere. Et af de store punkter på dagsordenen er faren for en atom ulykke. Det er risikoen for, at Islamisk stat angriber et atomkraftværk, og det er muligheden for, at de kan fremstille beskidte bomber, der skal diskuteres.

Daily Mail Telegraph