Den kulturelle revolusjonen

– Skyting og eksplosjoner som i Sverige kan bli vanlig i Norge, advarer polititopp

Noen få "influensere" kan føre til at skyting og eksplosjoner blir vanlig også i Norge, sier svensk polititopp og ekspert på gjengkriminalitet. Han sier videre det åpenbare: "Jeg tror ikke norske kriminelle har mer respekt for allmennheten enn det svenske kriminelle har." Advarselen bør tas på det mest alvorlige av vår politiske ledelse. Den kommer tross alt fra et av de mest voldsherjede landene i Europa, et land flere og flere ikke klarer å se en god løsning for. Løsningen som ikke er spiselig for "de gode" er repatriering. Men å sette kriminelle og deres familier på fly tilbake til hjemlandet, er ikke et politisk tema.

Å følge utviklingen i Sverige er som en ut av kroppen-opplevelse. Det er knapt så man våger å sjekke nyhetsbildet om morgenen hos broderfolket. Det man da ser er et voldskaos som gir assosiasjoner til failed states (mislykkede stater) i 3.verden. Det hele er rett og slett så godt som ubegripelig.

Ikke før har sjokket over en enkelt hendelse – skyting, eksplosjon, drap – lagt seg, så skjer den neste. Ofte flere på en dag. For få måneder siden var dette ikke-saker for norske medier. De ville endog stemple dem som sa ifra her på berget ut av det gode selskapet. Men nå har tonen fått en annen klang. Både toneangivende medier som VG og TV2 rapporterer nå fra det skakkjørte landet på vår østlige grense.

«Ekstremt alvorlig»

Sist ut er TV2. Kanalen har hentet inn Gunnar Appelgren, politiinspektør som i mer enn 30 år har jobbet med organisert kriminalitet i Sverige. Aldri før har situasjonen vært så dyster som nå, mener han.

– Situasjonen er ekstremt alvorlig på mange måter. Selvsagt fordi mange drepes, og fordi mange som ikke engang er involvert i konfliktene, blir skadd, sier Appelgren.

– Aller mest alvorlig er likevel skadene på lang sikt, fordi samfunnet vårt mister tilliten til politiet.

Ifølge Appelgren pågriper svensk politi nå rekordmange, og beslag av våpen har heller aldri vært større. Men hva hjelper det? Ikke stort, ifølge Appelgren, fordi gjengene hele tiden fylles på med av nye unge kriminelle.

For å forstå dette bildet, mener Appelgren, peker han på trekk i samfunnet for øvrig. Det er her såkalte «influensere» kommer inn:

For eksempel mener han at influensere har blitt en stor del av de kriminelle miljøene, der videoer av grov vold og skyting florerer på sosiale medier.

– Det er gutter som vokser opp og synes vold er noe spennende og heftig. De vil skape seg et navn og vise at de er verre og tøffere enn andre. Noen av disse guttene forteller oss at de uansett ikke vil bli mer enn 25 år gamle, så de kjører på og gjør hva de vil akkurat nå, sier han.

«Influenserne» omtaler han som «voldskulturbærerne», som han selvsagt mener bør straffes og fengsles.
– Jeg kaller dem kulturbærere av vold fordi de ikke er gjengledere slik vi har sett i kriminelle miljøer tidligere. De peker ikke på folk og bestemmer, men de sprer vold og skaper en kultur vi er nødt til å bli kvitt.

«En afrikanske koloni»

Et ferskt eksempel på kriminalitetsutviklingen i Sverige kan hentes fra Jordbro, en rolig forstad til Stockholm, altså ikke et sted som har vært preget av gettotilstander. Men slik er det ikke lenger. Den 4.januar ble en 25 år gammel mann skutt og drept i Jordbro og en annen påført livstruende skader.

Sist søndag stanset politiet en bil under en stikkprøvekontroll. Passasjerene var kriminelle immigranter og bilen var fylt med skytevåpen. Fire ble arrestert.

I bilen var også en 14 år gammel gutt som var på vei for å hente et sekssifret pengebeløp.

Natt til tirsdag var det en kjempeeksplosjon som kunne høres i hele Jordbro. Det var kriminelle som satte fyr på eiendommer og biler med eksplosjoner som vekket innbyggerne i byen.

Det er et helvete og det føles som å bo i en krigssone, sier en beboer til nettavisen Fria Tider.

– Jordbro har blitt en nordafrikansk koloni, midt i et døende Sverige, sier en annen til media.

Politiet har i praksis mistet kontrollen. Særlig Stockholm har vært hardt rammet i det nye året.

2. januar gikk en bombe av i Grimsta, et døgn senere i Bagarmossen. Den 5. januar sprengte et hus i Farsta strand og 11. januar åpnet flere personer ild ved Kungsängens togstasjon.

12. januar ble det skutt mot et nytt hus i Järfälla og 16. januar ble en mann i 20-årene skutt i Solna. Et døgn senere ble en restaurant på Nytorv på Södermalm rammet av en stor bombeeksplosjon.

– Hele Södermalm ble rasert på én natt, sier et vitne.

Hendelser på hendelser

Södermalm er et av Stockholms velstående nabolag.

«Mange har betalt millioner for å bo her slik at de slipper å bo i et flerkulturelt boligområde. Men nå har vi også problemene», sier en kvinne fra Södermalm.

Det har altså gått så lang at til og med de velstående i «pene» områder ikke lenger slipper unna volden. Men det er fortsatt slik at det først og fremst smeller i det vi forbinder med gettoliknende områder, som i Kista, der det det dagen etter bomben på Södermalm ble ødelagt tre leiligheter ved en eksplosjon. Og ett døgn senere ble det skutt mot to leiligheter og en mann bortført i Stockholm sentrum.Torsdag 26. januar ble en mann skutt og drept i Solna.

Dagen etter, fredag ​​27. januar, ble et hus i Skarpnäck ødelagt av en bombe, og samme kveld ble det skutt mot en dør i et annet område i Stockholm.

Lørdag kveld den 28. januar ble en tenåring skutt og drept i Huddinge utenfor Stockholm.

Likeledes var det natt til søndag to eksplosjoner i Upplands Bro og Upplands Väsby.

En kjent rapper er knyttet til en av de bombede adressene. Han er for tiden bosatt i Tyrkia.

En annen mann med kallenavnet «The Kurdish Fox» skal stå bak de to eksplosjonene.

Den kurdiske reven blir ofte omtalt i svenske medier som en ledende gjengkriminell som kjemper mot en annen gjengkriminell over narkotikamarkedet i Stockholm.

De to gjengkriminelle sjefene skulle begge oppholde seg i utlandet, hvorfra de leder kampene i Sverige.

13-åringer med automatvåpen

Et spesielt trekk ved gjengkonflikter akkurat nå er den utbredte bruken av barn og tenåringer. Det er barn og unge som ofte er de som skyter fordi de så å si ikke får noen straff. Og det er ofte veldig unge mennesker som blir skutt.

Politimester Carin Götblad forteller at politiet ser 13-åringer med automatvåpen. 13 år!

Politiet snakker nå åpent om at de har mistet kontrollen over innvandrervold i hovedstaden. Politiet sier selv at de kriminelle har tatt over.

– Det er et helvete, satt på ren svensk – vår innsats har feilet, sier politikommissær Gunnar Appelgren.

Med disse uttalelsene kan man antakelig konstatere at løpet er kjørt for Sverige. Det snakkes fra politisk hold om strengere straffer, mer politi etc. Men vil det hjelpe? Vi har knapt politikere som våger å si det rett ut: Vi blir ikke kvitt disse voldsproblemene uten å sette i verk repatriering av dem det gjelder. Men skal man komme seg opp og frem i politikken kan man ikke ta til orde for noe slikt. Det er å adlyde blindt FN, EU og globalistene som gjelder.

Derfor står vi vanlige borgere maktesløse ved stemmeurnene. Det er ingen toneangivende parti å stemme på, parti som vil ta ondet ved roten. Akkurat sistnevnte kan på sikt utgjøre en trussel mot den nasjonale tryggheten på sikt og utfordre statens voldsmonopol. Element de fleste av oss ikke nærer sympati med vil kunne ta saken i egne hender, og dermed kan en snøball begynne å rulle en farlig vei.