Aktuelt

To politi drept da de stoppet kjøretøy

Natt til i dag stoppet tysk politi en bil i en tilfeldig trafikkkontroll og fant nyskutt vilt i bagasjerommet. Dette førte til at begge betjentene ble skutt og drept på stedet av det som antas å være flere personer i bilen.

De dødelige skuddene ble avfyrt rundt klokken 04.20 i dag morges.  Ifølge opplysninger til BILD, meldte tjenestemennene i sin første radiomelding at det var dødt vilt i bagasjerommet på bilen og at de nå ville foreta en sjekk.

Kort tid etter kom den andre hektiske radiomeldingen: «De skyter på oss!» Radiokontakten med patruljemannskapet bryter. Forsterkninger rykker til åstedet. Men kollegene i nød kan ikke lenger hjelpes.

Begge betjenter ble skutt i hodet og døde. Politikvinnen (24) var allerede død da kollegene kom. Den andre 29 år gamle betjenten døde litt senere. 29-åringen var fortsatt student.

De to ofrene var på en sivil patrulje, ifølge en talsmann for politiet i Kaiserslautern. Fordi det ble sagt «De skyter på oss!», antar politiet at det er minst to gjerningsmenn – muligens krypskyttere.

Politiet har satt inn massivt med ettersøkning. De har imidlertid ikke en beskrivelse av kjøretøyet til drapsmennene.

BILD

Hovedillustrasjon: HRS