Leserbrev

Støtte til HRS

Flere politikere er manisk opptatt av HRS' statstilskudd - og like ordknappe når det kommer til innvandringens problemer.

Det er egentlig ganske så utrolig:

Flere politikere er manisk opptatt av at HRS, landets i praksis eneste nøkternt islamkritiske organisasjon med tilstrekkelig faglig tyngde, ikke lenger må få sine puslete 2 millioner kroner (presist: 1,8) i året til driften.

Samtidig går det hundrevis av millioner til allierte av politisk islam; ARS, IRN, NOAS, et par hundre moskeer osv. For ikke å snakke om Den norske kirke, en av islamistenes mer trofaste støttespillere.

De samme politikere er derimot påfallende ordknappe, ja rent ut sagt angstbiterske, når det dukker opp tall som viser at ikke-arbeidende innvandrere fra Midtøsten og Nord-Afrika og deres familier koster oss over 200 milliarder per år.

Det vil si: tilsvarende hele oljepengebruken.

Jeg tror imidlertid løpet er kjørt for statens bidrag til HRS, med den store andelen – ca. 85 prosent – muslimer som stemmer venstresiden. Dette er velgere det gjelder å beholde (satt på spissen: «Allah skal med»).

Og når statskassa en dag går tom og luften går ut av NAV-boblen, så er det på grunn av «eldrebølgen», hvis vi skal tro vår finansminister.

Carl Schiøtz Wibye er norsk diplomat med bred internasjonal erfaring, blant annet som tidligere ambassadør til Saudi-Arabia (2009 – 2014)og ministerråd ved Norges ambassade i Teheran (1997 – 1999). I 2017 utgav han boken «I terrorens rike» som handler om Saudi-Arabias støtte til jihadisme.