Denne terrorlisten bør regjeringen Solberg sjekke nøye

Høyre-regjeringen kunne med hell sjekke denne listen med ofre for terror i Norge og utlandet før de går inn for nye tusener asylanter og kvoteflyktninger. Listen er drepende, bokstavelig talt.

Islamister og islamofile påstår at bare to terrorister er tilknyttet Norge, og hinter til to gale, solid innesperret unge norske menn. Hvorfor slipper de unna med løgn? Hvorfor later folk som om de ikke vet om all den islamistiske terroren som har bånd til Norge, ene og alene på grunn av hodeløs asylpolitikk?

Dette skriver Bente Hårstad på Facebook, og ramser opp alle terrorangrepene og terroristene som har aktualitet for den offentlige debatten i Norge. Med tillatelse gjengir vi hennes oppsummering.

«Norske» terrorister?

Dette er bare en liten andel terror som har bånd til Norge, og sm også har skjedd i Norge, påpeker hun og ramser opp:

I 2013 drepte og torturerte Hassan Abdi Dhuhulow og medterrorister minst 67 på et kjøpesenter i Nairobi. «Dhuhulow er Norges verste terrorist gjennom tidende etter Anders Behring Breivik.» Nei, han er ikke Norges terrorist. Han var islamsk terrorist og en som kom som ulovlig innvandrer, smuglet inn som «sønn» av en somalisk onkel.»

Den 56 år gamle palestineren som er bosatt i Skien, og etterlyst av franske myndigheter for terrordrapene i Paris i 1982, slapp straffeforfølgelse. Etter norsk lov er terrordrapene foreldet, og Norge utleverer ikke norske statsborgere til andre land.

Vi spoler fra 2015 frem til 2020: Norsk rett har omsider kommet til at palestineren Walid Abdulrahman Abou Zayed kan utleveres til Frankrike for angrepet på den jødiske restauranten Jo Goldenberg i Paris i 1982. Seks mennesker ble drept og 22 såret. Det var det mest dødelige angrep på et jødisk mål i Frankrike siden 2. verdenskrig. Norge har ikke bare latt ham bo her i landet i 38 år, men har også tildelt ham norsk statsborgerskap. Og NTB anonymiserer mannen og omtaler han som «nordmann» og «fra Skien».

Somalieren Ikrimah al-Muhajir (28) bodde i Norge fra 2004 og fram til 2008. Han regnes i dag som en av de farligste lederne i terrororganisasjonen Al-Shabaab.

I 2011 rapporterte VG om han som voktet kongen og som døde som terrorist: «Somalieren ble medlem av terroristgruppen al-Shabaab. 27-åringen er første kjente norske statsborger drept i kamp for en terrororganisasjon. I 2005 og 2006 avtjente han verneplikten i Hans Majestet Kongens Garde. – Vi er kjent med at vedkommende, som mange andre, har gjennomført sin førstegangstjeneste i Forsvaret. Mannen var tilsynelatende velintegrert, spilte fotball og hadde norske venner.»

Halden og Stoltenberg

I 2014 drepte Burhan Ahmed Abdule minst 27 personer i en selvmordsaksjon i Buulo Burde, Somalia. Han bodde i Halden, og møtte i sin tid Stoltenberg på Stortinget.

Samme år, i 2014: «Jamel Mahmoudi fra Oslo sprengte seg selv utenfor Bagdad før sommeren. Terrorgruppa Islamsk Stat hyllet han som en martyr.» Åtte ble drept.

Også 2014: 100 mennesker er drept av tre nordmenn i utlandet. «PST har også grunnlag for å tro at personer med norsk tilhørighet har forårsaket at flere liv har gått tapt i utlandet.» Ingen av disse er selvfølgelig nordmenn, men islamske terrorister som av uforklarlige grunner har fått norsk statsborgerskap.

Denne fra Oslo i 2014 bør folk også minnes på: «Libysk agent skulle sprenge ambassader i Oslo, en terrorgruppe planla aksjoner på Karl Johan og palestinere skulle henrette en mossadagent på Ullern. Slik ble tidligere terrordåd i Norge avverget. Som oftest får vi aldri vite om når PST og samarbeidende organer avverger regelrette terrorhandlinger på norsk jord.»

Nok en somalier, i 2015: Norsksomalier arrestert i Kenya for to massakrer på 28 busspassasjerer hvorav 24 lærere og tre leger fordi de ikke kunne den islamske trosbekjennelsen utenat. Samme gruppe som mannen var med i drepte 36 arbeidere i et steinbrudd. Terroren skjedde i 2014.

Tyskland i 2017: «Knivangriper i Hamburg hadde bodd i Norge. Mannen som knivstakk kunder på et supermarked i Hamburg, har i lengre tid bodd i Skandinavia og snakket flytende norsk, sier påtalemyndigheten i Hamburg. Han skulle egentlig ha vært sendt tilbake til Norge. Ren tilfeldighet at han ikke ble det.»

Oslo i 2017: «Den russiske 17-åringen som ble pågrepet med en hjemmelaget, bombelignende gjenstand på Grønland er dømt til ni måneder i fengsel», skrev NRK for tre år siden.

Terrorplaner i 2020: «PST: Nordmann (23) og kvinne siktet: – Planla å sprenge St. Paul’s Cathedral i London» «- Han anser seg en korantro og troende muslim.»

I tillegg kommer ca. 100 som har reist herfra på jihad hos IS. Og i tillegg terror på norsk og utenlandsk jord forsøkt gjort av norske statsborgere/folk med oppholdstillatelse, eventuelt andre som er blitt avverget, takket være etterretningsarbeid. «Flere terrorangrep er avverget i Norge. PST ønsker ikke å gi detaljerte opplysninger om terrorforsøkene.»

Og «norsk» mann med terrorplaner i Danmark i 2020: «Danish judges jailed an Iranian-Norwegian man for seven years on Friday for his part in a plot to assassinate an opponent of the Tehran government.»

Dømt for terrorrekruttering og trusler

2015: Ubaydullah Hussain frifunnet for å ha oppfordret til terror, etter blant annet å ha hyllet Osama bin Laden, 9/11-angrepet på USA, angrepet på Statoil-anlegget Amenas i Algerie, hvor flere hundre ble tatt som gisler, og 5 nordmenn var blant de 37 drept av islamister. Pluss hyllet machetedrapet i London i 2013. På Facebook: «Gledelige nyheter fra England. En terrorist svin fra det britiske militæret slaktet av våres modige brødre mens de ropte Allahu Akbar. Måtte Allah SWT akseptere deres handling og intensjon, og ydmyke fiender av Islam på verst mulig måte». Først i 2019 ble han fenglset, da i 9 år for terror-rekruttering.

Jihadisten Mohyeldeen Mohammad ble i 2019 dømt til to år og seks måneders fengsel for terrortrusler mot Venstres Abid Raja. Slippes snart løs på Norge igjen, selv om han har blitt flyttet fra fengsel til fengsel på grunn av bråk, vold og trusler.

Kiwi-terroristen vurderte lastebilangrep i Oslo i januar 2019, fordi «Han mener at alle kristne bør dø», men rakk «bare» å knivstikke en kvinne på Kiwi i Oslo. Hun var på butikken for å handle lunsj. Hun overlevde.

Denne fra 2015 vil nok gjerne SV at vi glemmer: Terrorsiktet ingeniør var lokalpolitiker i SV. En 48 år gammel mann ansatt i Aker Solutions er pågrepet og siktet etter straffelovens terrorparagraf for å ha spredt terrorinformasjon. Irakeren som i går ble pågrepet i Aker Solutions’ lokaler på Fornebu, flyktet til Norge i 1998. Mannen har bodd i Norge siden seint på 90-tallet, og har i løpet av denne tida vært lokalpolitiker i SV.» Og svært kritisk til USA og Vesten.

2019: Oversikt over IS-terrorister med tilknytning til Norge

De som døde: Thom Alexander Karlsen, Kim André Ryding, trønderkonvertitt, Michael Skråmo, Bastian Vasquez (chilensk-norsk konvertitt), Abdul Hakim Sanchez Hammer (norsk-vietnamesisk konvertitt), Jakub Jakus (polsk konvertitt), konvertitt fra Østfold, mann fra Fredrikstad, Egzon Avdyli, norsksomalier, norskalbaner, kurder fra Fredrikstad, Jamel Mahmoudi, kurder som drømpte om å bli fiolinist, Joseph Benkhriss (fra Algeri/Trondheim), Abu Aluevitsj Edelbijev, Omar Cheblal fra Algeri, Khadjib fra Tsjetsjenia/Vadsø, straffedømt (sannsynligvis EMA).

De som fortsatt er i Syria: Gjeddefiskeren (fra Eritrea), supermodellen (fra Albania), etterlyst kvinne, «hjelperen» (gift med terroristen Joseph Benkhriss, Al Somali (fra Somalia/Norge), tobarnsmor fra Oslo (gift med den drepte Bastian Vasquez), søstrene fra Bærum/Somalia, norskrussisk kvinne (NRK nevner ikke om hun evt. er fra muslimsk område av Russland), Aisha S. Kausar, (niqab-aktivist brukt til å opplyse norske elever om islam), flyktning fra Russland, Al Albani (fra Makedonia), norskmarokkansk mann, Oleg Neganov (russisk nynazist som konverterte til islam i Norge), finnmarksmann (russisk statsborger, NRK oppgir ikke om han er fra muslimsk område), Russisk kvinne (russisk statsborger), trønderkvinne (norsk konvertitt), Al Muhajir (marrokansk statsborger.

Også nordmenn, slike som har trodd på dette med at islam= fred, har latt seg lure til å forlate norsk kultur, og endt opp som islamske terrorister. Som tre trøndere som dro fra Verdal til Syria i 2014. En skal være død, Kristian Michelsen (Abu Mohammed al-Norwiji) fikk terrordom, mens Ina Marie Nordbotn er sporløst borte. «Fra skoledropout på Innherred til borgerkrigen i Syria»

Hvordan kunne et norsk ektepar fra Verdal og Levanger ende opp med å slutte seg til Den islamske staten (IS) i Syria?

Også angrep på hverandre og nordmenn

2019: En afghansk mann erkjente delvis straffskyld for drapsforsøk på sin egen datter da saken mot ham og fire familiemedlemmer startet. Den da 18 år gamle kvinnen overlevde to knivstikk som hun ble påført da hennes egen far og flere familiemedlemmer for to år siden skal ha angrepet henne på Greverud sør for Kolbotn i Akershus. Ifølge tiltalen ble kvinnen slått, sparket og lugget av begge foreldrene, en søster og to brødre før faren hennes knivstakk henne to ganger i magen. Kom til Norge som flyktninger fra Afghanistan for mange år siden.

Angrep på nordmenn (noen få eksempler)

2004: Gikk amok med øks og styrtet flyet: Slik overlevde Trond og dattera: 29. september forsvinner et Kato Air-fly fra radaren like før landing i Bodø. Passasjerene ble de fanget i et mareritt som knapt kan beskrives. Den 34 år gamle asylsøkeren Brahim Bouteraa hugg løs mot kaptein og styrmann. Etter knappe to år i Norge, hadde han fått avslag på asylsøknaden. Med skrekkslagne passasjer som vitner, forsøker Bouteraa å styrte flyet mot bakken. Målet var å drepe seg selv og alle om bord.

Asylsøker fra Sudan drepte tre på Valdresekspressen i 2013, yngste var 19 år gamle Margaret Molland Sanden, student.

2019: Abas Muradi skar med én bevegelse over halsen et «25 cm langt, bueformet, gapende» sår: Abas Muradi, alias Ali Abbas, ble denne uken dømt for å ha drept Håvard Pedersen i Vadsø 14 juli i 2018. (Dvs dømt til tvungent psykisk helsevern). Retten ikke i tvil om at det er tiltalte som drepte Pedersen, derimot er det betydelig tvil rundt hvem den dømte er, «Abas Muradi» er bare en av minst tre muligheter. «Tiltalte er afghansk statsborger og kom til Norge som mindreårig flyktning i 2015. Han søkte asyl 24.10. 2015.

2020: Marianne Haugen døde etter knivstikkingen i Sarpsborg 14. juli. Også to andre kvinner ble knivstukket, men overlevde. Somaliske Hussein Abikar Haji Abdulkadir er siktet for drapet. Han er norsk statsborger med somalisk bakgrunn.

2020: – Jeg ble veldig, veldig sint. Jeg måtte tenne på kirkene fordi Koranen var blitt krenket. Somaliske Abdul bestemte seg for å tenne på to kirker etter koranbrenningen i Kristiansand; både Dombås og Sel kirke: – Jeg tenkte at koranen var blitt krenket, så jeg måtte tenne på kirken.

Listen er ikke uttømmende, og inkluderer eksempelvis ikke terrordømte Mullah Krekar.

Men denne listen burde vært til bred, offentlig debatt. Ikke minst hver eneste gang det pekes på kun nordmenn, altså ABB og Manshaus, som står bak terror.