Islam

Sexmonster: «Ifølge koranen er jeg uskyldig»

Marokkaneren har voldtatt en rekke danske kvinner. I retten bedyret han sin uskyld med at han er muslim: "Ifølge min religion, skal man ikke gjøre noe slikt, og det er ikke meg", påstod han.

Youssef Kharchaf innvandret til Danmark i 1998. I perioden 2009 – 2012 begikk han 12 voldtekter, voldteksforsøk, seksuelle krenkelser og tyveri.  Dette fikk han åtte års fengsel for i 2014, samt utvisning.

Kharchaf fikk kallenavnet «tunnel-mannen», dette fordi han om nettene stilte seg opp ved sykkeltunneler i København, ventende på danske kvinner som kom alene. Han ranet og voldtok dem i og ved sykkeltunneler.

Tross DNA-bevis, har marokkaneren hele tiden bedyret sin uskyld. Forleden ble han løslatt etter endt soning, mem på utsiden av fengslet ble han straks pågrepet og satt i varetekt i påvente av utvisning fra landet.

– Ikke lov å voldta i islam

I et siste desperat forsøk på å unngå utvisning, forsøkte marokkaneren sist fredag å få utvisningen omgjort i retten.

I forrige rettsrunde prøvde han å bevise sin uskyld slik: ”Ifølge koranen er jeg uskyldig.” Han fortsatte slik: ”Jeg har slettest ikke noe med den saken å gjøre. Ifølge min religion, skal man ikke gjøre noe slikt, og det er ikke meg.»

I retten sist fredag prøvde Kharchaf seg med en ny variant, en syk hustru, og at han selv har fått ødelagt ryggen i fengslet. «Jeg vil ikke kunne klare meg i Marokko, der min familie ikke lenger vil vite av meg etter dommen mot meg.»

Dommeren, Ulla Otken, svarte han kontant slik:

”Du har begået særdeles alvorlig og modbydelig kriminalitet, og der er intet nyt under solen i forhold til dine private forhold. Så udvisningen opretholdes.»

Hun fortsatte slik: – Alle dine bemærkninger skulle du have tænkt over, inden du rendte rundt for at voldtage alle mulige damer, der formentlig er traumatiserede i dag.

Marokkaneren ble avslørt etter en bilulykke da han kjørte inn i en asfaltmaskin. Politiet fant da dykkersertifikatet til en av de voldtatte kvinnene.

Hovedilustrasjon: HRS

Den korte avis