Innvandring

Utvis gjengmedlemmer uansett om de er dømt eller ei, sier partileder

Moderaterna vil gå knallhardt til verks mot gjengene som truer hele det svenske systemet. Utvisning uten dom og beslag av deres eiendeler, skal redde demokratiet fra havari. Udemokratiske metoder skal altså redde demokratiet?

Svenskesyken, der all kriminalitet som omhandler innvandrere, går mot en endelig vaksine for det svenske samfunnet. Politikere på blå side har bråvåknet og hevet silkehanskene på båten, med god hjelp fra rikspolitiet som nå sier rett ut at klaner truer demokratiet i landet.

Utvisning uten nåde

I dag la Moderaterna frem ti tiltak for å slå ned på gjengene, som utgjør rundt 5.000 drapsparate menn i gjenger og klaner. Det mest oppsiktsvekkende er dette – som i lys av menneskerettigheter og akseptable demokratiske løsninger bryter med begge prinsipp:

  1. Tilknytning til Sverige skal i langt mindre grad vektlegges når dom felles over de kriminelle i gjengene/klanene. Ikke nok med det: Moderaterna sier nå rett ut at de som kan knyttes til en gjeng, og som utgjør «en kvalifisert trussel mot Sverige», skal kunne utvises uten dom.
  2. Det skal bli lettere å beslaglegge gjengmedlemmers eiendeler, som dyre smykker, biler og annet.

Sverigedemokraterna vil antakelig støtte punktene, og dersom Kristdemokraterna også vil gå til valg i 2022 med denne helt nye policyen, kan dette bety at vis endelig ser et Sverige som reiser seg fra støvet i gettoene og tar tilbake landet sitt.

For som justispolitisk talsmann i M, Johan Forssell sier det:

Kriminaliteten er systemtruende.

I tillegg vil M kopiere mye av den danske politikken på området gjengkriminalitet:

Dubbla straff för brott inom kriminella uppgörelser, särskilda visitationszoner med syfte att beslagta vapen, anonyma vittnen, och att göra det straffbart att vara med i ett kriminellt gäng.

– Det är det mest kraftfulla som någonsin presenterats mot gängkriminaliteten i Sveriges riksdag, säger Forssell, och kallar det för att Sverige gått in en ny, ”systemhotande” fas i den svenska kriminaliteten.

Moderatledaren Ulf Kristersson:

– Det är de senaste 5-6 åren som det blivit ett riktigt stort problem, och jag säger det för att understryka att det vi ser i Sverige ser vi inte i andra länder på samma sätt. Sverige sticker ut.

Hva blir det neste?

For at Sverige har tapt seg selv, kan ingen med fornuftsbaserte øyner lenger benekte. Hva vil sossarne si til dette? Så ikke Löfven heller dette komme: tiltak som strider mot grunnprinsipp i demokratiet og rettsstaten? For det er det dette tiltaket om utvisning gjør. Så langt har det altså gått i gal retning, mener tydeligvis Moderaterna.

Dette er svært, svært oppsiktsvekkende. Men at et slikt tiltak virkelig vil kunne fungere etter intensjonen ligger åpent i dagen, for det kriminelle i gjengene frykter aller mest er nettopp utvisning.

Hva kommer rundt neste sving om det sviktende demokratiet Sverige? Å ta fra innfødte gjengkriminelle det svenske statsborgerskapet?

Aftonbladet