Demografi

Isbilen omringet av 50 truende barn i «Lille Mogadishu». Krevde gratis is

Sjåførene har opplevd seg så truet av barn som krever gratis is, at selskapet nå slutter å kjøre til området.

Stadig brytes nye barrierer i det flerkulturelle Skandinavia. Derfor rapporterer vi om dem. Hendelsene viser et mønster, som man skal være total virkelighetsfornekter for ikke å ta innover seg.

I kveld er det denne; Etter flere truende hendelser der Isbilens sjåfører, i Sverige Hemglass, blir omringet og forsøkt ranet for iskrem av barn – barn – kutter firmaet nå ruten til Tjärna Ängar i Borlänge, også kalt «Little Mogadishu» på grunn av det høye antallet somaliere der.

Ved den siste hendelsen skal et 50-talls barn stilt seg foran bilen og krevd iskrem. De skal også fysisk ha prøvd å stjele iskrem. Derfor blir det ikke mer utkjøring til dette området.

– Det er beklagelig, men slik er det, sier firmaets leder, Mikael Anders, til Dalarnas Tidningar (betalingsmur).

Ifølge Anders, har slike hendelser skjedd flere ganger dette året.

– Det har vært noen hendelser før vi tok beslutningen. Når ubehageligheten blir større enn nytten, må man vurdere situasjonen.

Samnytt har artikkel om dette, og i kommentarfeltet sier en som kaller seg Helena dette:

«Herlig… Kjennes som om barndommens trygge land er helt borte, minnes at man fikk en slant av foreldrene, barna i området samlet seg lykkelige rundt isbilen, vi sto stille i kø og ventet på vår tur! Så spiste vi isen vår og lekte, sola skinte og folk hadde dørene åpne og det var ALDRI snakk om at noen var truende eller noe sånt, SPESIELT ikke at barn omringer en isbil og truer til seg is!! Føles helt uvirkelig at dette nå er hverdag i Sverige. Lei meg.»

En annen snakker om «en svunnen tid, dessverre», mens en tredje sier at «Sverige har dødd. Det er bare navnet og minnet som fortsatt lever».

Det pågår en kulturell revolusjon. Hovedstrømsmediene vil dog prøve å benekte dette inntil siste åndedrag – for de tok grådig feil i sin hyllest av innvandringsprosjektet, initiert av Ap.