Politikk

Ingen overfallsvoldtekter i Norge

Overfallsvoldtekter er et unorsk fenomen. Eller var. Nå er det imidlertid helt slutt på overfallsvoldtekter i Norge. Politiet har funnet en usedvanlig genial metode.

Kvinner som har opplevd en overfallsvoldtekt beskriver det ofte som et drap på selvfølelsen.

Det er en alvorlig krenkelse av kvinners integritet som menneske når en vilt fremmed mann typisk i ly av mørket kaster seg over deg, kanskje slår, sparker, tar kvelertak og voldtar deg.

Denne form for overgrep har ikke vært «vanlig» i Vest-Europa. Det har sikkert skjedd, men ikke i det omfanget som vi har sett i nyere tid.

Innvandrere er selvsagt ikke «uskrevne» blad når de kommer til Norge. Mange har med seg et forkvaklet kvinnesyn, menneskeverd har mange av dem knapt hørt om.

I 2009 var samtlige anmeldte overfallsvoldtekter begått av innvandrere. Gjerningspersonene var relativt unge menn. De var ofte asylsøkere som kommer fra land med et helt annet kvinnesyn, sa daværende leder Hanne Kristin Rohde ved Oslopolitiets volds- og sedelighetsseksjon.

– Vi ser at flere av dem har et kvinnesyn som tilsier at de når som helst kan ta kontroll over andre personer, da helst kvinner, sa Rhode.

Da var det menn med kurdisk eller afrikansk bakgrunn som dominerte overfallsvoldtektstatistikken. Ingen av anmeldelsene av overfallsvoldtektene involverte etnisk norske gjerningsmenn i 2009-2010.

Genialt lureri

Så gikk det noen år. Det ble stille i avisene. Oslo-politiet tonet ned omtale av overfallsvoldtekter. Politiet laget nye retningslinjer for at færre anmeldte overfallsvoldtekter skulle bli omtalt i media. Hvorfor?

I 2011 var det 55 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo. I media ble det omtalt som «voldtektsbølgen», der gjerningsmennene var av utenlandsk opprinnelse.

Statistikken ble så overveldende at politiet sluttet å føre statistikk.

Men se så hva som har skjedd! Det er helt slutt på overfallsvoldtekter i Oslo. Det må være den mest geniale, billigste og best bevarte hemmeligheten i verden for hvordan en skal få slutt på kriminalitet, i alle fall overfallsvoldtekter!

Så heldige er vi nok ikke. Vi vet vi ingenting om overfallsvoldtekter lengre fordi det finnes ingen tilgjengelig statistikk. Den holdes skjult. Nede i en skuff hos skrivebordspolitiet, som de kanskje av og til åpner litt på gløtt så justisministeren får ta en rask titt. Hvis justisministeren er interessert, da.

Ekkel taushet

Det er helt åpenbart at noen ønsket å legge lokk på problemet. At Norge importerer voldtektsmenn som går løs på uskyldige kvinner – og nå også menn, jamfør den nylige hendelsen i Sverige – skal vi helst ikke snakke om. Så må vi også huske at slike overfallsvoldtekter også kan være barnevoldtekter, men om det er få, noen, eller mange, det aner vi ikke. Men vi trenger kanskje ikke å beskytte barna våre heller i det trygge Norge?

Det er noe veldig ekkelt ved at vi ikke vet om noen blir utsatt for overfallsvoldtekter i Norge. Siden voldtekter, også overfallsvoldtekter, som oftest har jenter og kvinner som ofre, må vi spørre oss om dette er prisen vi må betale for godhetstyrannenes «humane og tolerante» asyl- og flyktningpolitikk?

Vi ofrer barna og kvinnene! Punktum. Vi slutter å føre statistikk. Problem solved.

Mediene nikker samtykkende og ingen spør om noe som helst. Ute av syne, ute av sinn.

Fakta

Myndighetenes politikk ser ut til å være å ikke foreta seg noe som helst, men fortsette å importere potensielle voldtektsmenn fra Midtøsten og Afrika. Vi må jo være solidarisk, knoter de med i EU, der de som bestemmer har livvakter, sjåfører og lønninger høye nok til aldri å treffe på en potensiell voldtektsmann. Litt sånn som vår egen regjering.

Så hvordan skal den øvrige befolkningen sikre seg? Svaret fra forrige regjering, denne regjeringen og sannsynligvis neste regjering, er holdningskampanjer og handlingsplaner mot islamofobi!

Hvor ufattelig dum tror de folket er? Ikke engang alle som lever av alt spinnet rundt holdningskampanjer og såkalt islamofobi, er så dumme at de takker nei. Det er heller ikke buisnessen rundt asylsøkere og flyktninger.

Det vil ikke stoppe en eneste overfallsvoldtekt at nordmenn endrer holdning overfor islam eller innvandrere, antakelig tvert om. Man lærer ikke av å identifisere faren, det har vi nok bevis for. Så hva hvis statsledere og andre ledere kunne begynne å forholde seg til sannheten? Til fakta?

Nei, gjem fakta i en skuff.