Den kulturelle revolusjonen

Dødsferd endte med at sykehus ble stormet – ikke i Beirut men i Danmark

Et vanvittig eksempel på at Midtøsten er her, fikk ansatte på sykehus i Odense oppleve fredag kveld. Tre unge menn smadret BMW-en i en lyktestople i høy hastighet. To døde, en ble kritisk skadd. Deretter prøvde 50 - 60 pårørende å trenge seg inn på sykehuset. Politiet måtte rykke ut med over 20 betjenter for å beskytte de ansatte.

En BMW med tre innvandrere i 20-års alderen kjørte fredag kveld med høy hastighet gjennom Odense. Ferden endte i en lyktestolpe. Deretter braket bilen inn i et hus.

To av de unge døde og den tredje er i kritisk tilstand.

Politiet: – Vi må alltid lage risikovurdering

Dette var bare begynnelsen på et om mulig enda større drama som involverte 20 – 25 politibetjenter og i 8 – 10 utrykningsbiler.

Omkring 50-60 pårørende og bekendte til de tre indvandrere strømmede til hospitalet, hvor de forsøgte at trænge ind. Det skriver fyens.dk.

Det udviklede sig dramatisk, og politiet måtte rykke ud for at holde styr på situationen og forhindre menneskeflokken i at trænge ind.

Politiet gennemførte en såkaldt skalsikring, som betyder, at politiet sørger for, at det ikke er muligt at trænge ind på sygehuset.

Det involverede 20-25 betjente og 8 til 10 patruljevogne.

Legg så merke til hva politiets vaktsjef uttaler: – Hver eneste gang noen blir innbrakt til sykehuset, der vi er involvert, så lager vi en risikovurdering, sier politiets vaktsjef Ehm Christensen.

– Hvis vi skjønner at det kan oppstå problemer, dels for dem som blir brakt inn, men i særdeleshet også for personalet på sykehuset, så etablerer vi det som heter en skalsikring.

Men dette er ikke første gangen den innvandrertunge byen på Fyn har opplevd liknende «invasjon».

  • Etter knivstikking i bydelen/gettoen Vollsmose i 2012 ble sykehuset angrepet med slik en kraft at ansatte og pasienter måtte låse seg inne.
  • I 2012 etter en annen knivstikking nådde innvandrerbøller inn på selve akutten, der de terroriserte personalet og smadret inventar.
  • I mars 2017 ble to menn rammet av knivstikk i forbindelse med et oppgjør mellom to innvandrerfamilier. Også denne gangen måtte dørene låses for at holde herjende voldsmenn ute.
  • 23. desember 2019 kom to personer til sykehuset etter en voldsepisode nordøst i byen der også Vollsmose ligger. Igjen var en stor politistyrke nødt til å rykke ut for å beskytte de ansatte ved sykehuset.
  • Nå er altså politiet blitt flinkere til å komme raskere frem og sikre inngangsdører.

Dette er ikke Midtøsten – det er Odense

Dette er ikke en by i Midtøsten, skriver Den korte avis. «Det er Odense. Odense ligger i Danmark. Nå må man altså i Danmark bevokte sykehus så voldelige typer ikke innvaderer dem.»

Det er også i Vollsmose vi nylig så at en imam prøvde å tvinge en kvinne til å undertegne en skilsmissekontrakt der hun skulle underkaste seg sharia – i Danmark, altså. Ellers ville hun miste barna sine.

I Vollsmose har en yngre mann nylig mistet livet. Han var så uheldig å befinne seg i kryssilden mellom to innvandrergjenger som skjøt løs på hverandre i et kriminelt oppgjør.

Vold, undertrykking og annen kriminalitet vil helst politisk ledelse ikke se i sammenheng med en totalt feilslått innvandringspolitikk de siste tiårene. Det samme gjelder medier flest. For da måtte de innrømme at de har tatt kraftig feil i sin innvandringsiver gjennom årene, en iver de mente skulle gi oss et langt bedre og «rikere» samfunn.

De samme har brakt hele Vest-Europa inn i en situasjon der fremtiden er uoverskuelig. Sistnevnte er ikke til diskusjon, for demografien tikker i de innfødtes disfavør hver eneste dag. Det må antakelig bli verre, langt verre, før man vil gripe solid fatt i de dypt foruroligende forholdene. Det gjelder for hele Skandinavia. Men vi vet i alle fall følgende med sikkerhet: Dess lenger man venter med solide tiltak for å rydde opp i alle de dysfunksjonelle forholdene, jo vanskeligere blir det å rydde opp, og jo mer uspiselige må tiltakene bli hvis man i det hele tatt skal ha et reelt håp om å klare å rydde opp.

 Den korte avis