Innvandring

Eks-statsråd vil utvise: – Muslimer har skadet oss mer enn gagnet oss

Inger Støjberg i Danmark er sjokkert over volds- og kriminalitetsnivået grunnet innvandringen, "primært den muslimske". Hun vil ha de kriminelle ut av landet. For alltid.

Noen toppolitikere er betydelig mer ærlige enn andre. En av dem er Inger Støjberg (V), tidligere utlendings- og integreringsminister. Som del av opposisjonen er det få som presser dagens sosialdemokratiske regjering mer enn Støjberg (og Pernille Vermund, Nye Borgerlige.)

Vi undres: Blir Danmark det første landet i Europa som tar konsekvensene av egen mislykket innvandringspolitikk siste 50 årene og begynner å rydde opp i rekkene blant dem som aldri skulle ha vært her?

Klipper fingre av hjemløse

Spørsmålet er høyst aktuelt, for Støjberg forteller at hun er rystet over den nye grove krinminaliteten i Danmark: – Vi ser fenomen vi aldri har sett tidligere, sier Støjberg. Ja, hun kunne pekt på æresdrap, hun kunne ha pekt på institusjonalisert flerkoneri, barneeketsakp, med mer. Men hun peker på andre alarmerende forhold som rammer det tradisjonelle danske samfunnet.

Støjberg trekker ikke minst frem de som er blant de aller mest sårbare; de hjemløse. Støjberg forteller om innvandrerbanden Black Army i Vollsmose som jager og mishandler hjemløse:

«Hjemløse blir eksempelvis truet til å utlevere sosialhjelpen, tvunget til å selge stoff, og de blir mishandlet og får klippet fingrene  av hvis de ikke innordner seg.

Det er fullstendig uhørt skandaløst å behandle samfunnets aller svakeste på denne måten, og det viser hvilken kynisme og mangel rettferd og respekt som disse utlendingene agerer på overfor det øvrige danske samfunnet.»

Støjberg trekker frem en rekke andre eksempler, som overrepresentasjon av utlendinger i danske fengsler, det samme i kriminalitetsstatistikkene (ikke-vestlige generelt overrepresentert med 255 %), og en langt mer rå og kynisk vold, kombinert med æreskulturen:

  • krav om særrettigheter i skoler, på arbeidsplasser og svømmehaller; utnyttelse av sosiale ytelser; manglende lyst til å bidra; manglende respekt for autoriteter og direkte utryghetsskapende adferd på gater og i smug.

– Du skal pinedød oppføre deg

Støjberg slår fast at det var galt å la så mange få komme til land som Danmark og Norge fra det vi leser som dysfunksjonelle kulturer. Men hun slår også danskene på fingrene: – Vi som dansker klarte ikke «å stille strenge nok krav til disse menneskene og ikke i det minste insistere på at du pinedød må oppføre deg ordentlig og ta Danmark til deg hvis man vil leve og bo her».

Den tidligere statasråden mener man har sett en langt råere vold på en rekke områder. Skyting på åpen gate, vanvittig råkjøring i indre bydeler, totalt umotiverte gruppeoverfall på helt uskyldige mennesker. Man ser en voldsparathet man aldri tidligere har sett, mener Støjberg, og peker i særlig grad på gjengene.

Indvandrerbanderne er og bliver en destabiliserende faktor både på grund af den uhørte voldsparathed, de udviser, men også det faktum at de ikke holder volden ‘inden for egne rækker,’ men også lader det gå ud over uskyldige.

Meget tyder således på, at et af de nyeste bandedrab gik ud over en uskyldig, da han råbte bandemedlemmer an.

Støjberg peker også på alvorlige overfall på fengselsbetjenter, ikke kun i arbeidstiden, men også på fritiden. Dette er helt nytt, mener hun, og eksempelvis har man ikke sett slike hendelser der det er rockere (altså motorsykkelgjenger) som står bak.

Fra fliring til grining

Så knaller Støjberg til: «Det finnes reelt sett kun én løsning overfor disse hardbarkede kriminelle utlendingene: Utvisning fra Danmark!» For som hun fortsetter: All erfaring viser at sosialiseringsprogram og liknende ikke fungerer overfor kriminelle som dette. Disse elementene gir Danmark ingenting positivt, slår hun videre fast.

De ler av oss når vi i beste mening forsøker å innlemme dem i samfunnet, for poenget er nettopp at de vil ikke være en del av Danmark.

De kriminelles flirende ansikter vil først «forsvinne og bli til fortvilelse og tårer når de sitter på tiltalebenken i domstolen med et utvisningsdom hengende over hodet», konkluderer Støjberg.

Rekk opp hånden de som ikke tror hun har rett.

BT