Den kulturelle revolusjonen

Araber og iraner kidnappet, voldtok og torturerte to gutter på kirkegård

De grove fornedrelsene varte gjennom hele natten til søndag. Guttene ble funnet nakne på kirkegården om morgen. Begge overgriperne er nå tatt av politiet.

Overgrepene antas å ha startet kl 23 lørdag kveld, og søndag morgen ble politiet varslet om at to avkledde gutter befant seg på kirkegården til Solna kirke. Det var tilfeldig forbipasserende som fant guttene.

Ifølge informasjon til Aftonbladet, hadde guttene, som ikke er myndige, blitt utsatt for «torturliknende og krenkende vold» i flere timer.

Guttene ble tatt i ambulanse til sykehuset. De var da ved bevissthet og kunne snakke, skriver politiet på sin nettside. Politiet avsperret området der gutene ble funnet og det ble gjort søk med hundepatrulje. Begge guttene er 16 år gamle, og ble knivstukket i beina for at de ikke skulle klare å rømme. Det er ikke opplyst om etnisk/nasjonal bakgrun.

To menn ble pågrepet i nærområdet. I dag har påtalemakten begjært begge fengslet for kidnapping, grove overgrep, voldtekt og grovt ran. Begge er tidligere kjent av politiet, men det er ukjent hvilken relasjon de har til sine ofre.

Begge kjenninger av politiet

Den ene overgriperen er en 21 år gammel mann født i Iran, som kom til Sverige i 2009 som barn. Han er tidligere dømt for flere lovbrudd. Så sent som i forrige måned ble han dømt til 1,5 års fengsel for mordbrann, etter at han i desember i fjor tente på sportsbiler som stod oppstilte ved Stockholm (Värmdö öster). Han er tidligere også dømt for blant annet tyveri, ulovlig kjøring, fyllekjøring og mindre narkotikalovbrudd.

Det er så langt ukjent hvorfor han etter å ha blitt ilagt dom på 1,5 år forrige måned befant seg på frifot.

Den andre overgriperen er 18 år gammel og sønn av innvandrer fra Tunis, altså er han 2. generasjons innvandrer. Han har også rulleblad. Barnevernet (LVU) overtok omsorgen for han da han var 12 år. I mars forrige året ble han dømt for tyveriforsøk. Nyttårsaften 2018 ble han ved bruk av DNA-test knyttet til innbrudd på Granbackaskolan i Solna. Alarmen fikk de unge til å stikke uten å få med seg tyvgods.

Det finnes foreløpig ingen informasjon tilgjengelig, så vidt vi kan konstatere, om hvordan tilstanden til de to ofrene er. De ble mishandlet og fornedret i rundt 10 timer, skriver Expressen.

Brottstiden är satt från klockan 23.00 på lördagskvällen till klockan 08.39 på söndagsmorgonen.

– Nyter fornedringen

En av de få ærlige og velinformerte journalistene i svenske gammelmedier heter Ivar Apri i Svenske Dagbladet. Apri sier det slik om den fornedringsvolden vi vitner i Skandinavia:

«De nyter dine barns fornedring

De raner, torturerer, fornedrer og voldtar. Gjerningsmennene har ofte utenlansk bakgrunn, de unge ofte svenske røtter. Når er det nok? Når setter samfunnet en stopp?»

Han skriver videre dette i dag, i en artikkel som desverre er bak betalingsmur:

”Jag vill komma i kontakt med rånoffer. Både de som drabbats nyligen och mindre nyligen. (I synnerhet det som kan beskrivas som förnedringsrån och dominanskriminalitet, och när det utförs av grupper.)”

Så skrev jag på Twitter i februari. Berättelserna strömmade in. Förundersökningsprotokoll, domar, bilder. Gäng som misshandlar och förnedrar enskilda eller fåtal. Ofta beväpnade. Ibland rånar de, ibland verkar de mest vara ute efter någon sadistisk njutning. Vissa brottsoffer verkar hämta sig hyfsat väl, andra vågar knappt gå ut.

Det er å håpe at flere journalister våkner, for gjør de det, da blir det vanskeligere å fortsette å leke sirkus i Riksdagen.

Hovedillustrasjon: HRS

Fria Tider