Den kulturelle revolusjonen

Vy med hijab til den nye uniformen. Er det snart nok islamisering?

Vy presenterte i dag den nye uniformen til sitt personell, og hijab er på kvinnens hode, pluss vid kåpe. God natt, Vy. God natt, Norge.

Den kulturelle revolusjonen ruller taktfast videre over Norge. NSB har som kjent skiftet navn til Vy. Og i dag ble uniformene til togpersonellet presentert, melder NRK.

Vi ser ingen turban, kippa eller annet, men vi ser hijab på hodet til en av kvinnene på bildet. Dertil har Vy valgt en grønnfarge – som skal mache de grønne togene – som er profeten Muhammeds favorittfarge.

Og man nekter fremdeles for at det pågår en islamisering av Norge, nå i det statlige selskapet Vy?

Hva sier «feministene» nå?

Tegningen som fikk Kaski til å se rødt.

SVs Kari Elisabeth Kaski ble rasende tidligere i år da Vy presenterte tegninger av de nye uniformene. Da var ikke hijaben der, så hvorfor ble Kaski så sint? Jo, hun mente uniformene var «baserte på utdaterte kjønnsstereotypier. Menn får ledige snitt, men basert på tegningene er kvinnenes uniform innsvingt i livet og figursydd. Jeg vil minne NSB om at også kvinner liker løse og ledige snitt». Kaski mente uniformene var «gammeldagse» og et «feministisk sidespor».

Det er pussig at Vy har så stort behov for å bygge opp under utdaterte kjønnsroller hvor kvinner går i trange og korte skjørt. Det bygger opp om en idé om at kvinner først og fremst skal være estetisk pene, og det er et rart valg å ta i 2019.

Hva mener Kaski, som tydeligvis er opptatt av kvinnesak, om at noe så kvinneundertrykkende som hijab innføres til Vys uniform?

Da er vel svaret «inkludering» og «fri vilje» og «religionsfrihet», eller? For SV har jo bestemt seg for å være islams beste venn.

Tvangsislamisering

Vi ikke-muslimer ligger an til å tape kampen om frihet fra religiøst, totalitært åk. Det er nemlig få lyspunkt i islamsiktet, og landets politiske maktorgan er ikke på vår side. Både regjering og storting har snudd ryggen til den norske folkesjela. Vi skal overkjøres. Vi skal tvangsislamiseres.