Innvandring

Video: Innvandrergjeng mishandler og urinerer på svensk gutt

Et videoklipp lastet opp av en person med navnet Lamin, viser hvordan en svensk gutt mishandles av en gjeng innvandrere. De pisser på han og vil ha gutten til å åpne munnen. Dette er vår tids nye dominansvold begått av innvandrere overfor innfødte svensker, nordmenn og vesteuropeere.

I videoklippet både ser og hører man hvordan innvandrerguttene slår, sparker og prøver å tvinge gutten til å åpne munnen mens de gapskratter og pisser på han. «Kommunikasjonen» er slik:

– Kjeften.

– Horunge mannen.

– Mammaknuller.

– La meg pisse på han.

– Hvorfor får jeg ikke pengene mine?

Skjermdump fra video.

Når det urineres på gutten og gapskrattes ropes det samtidig: – Åpne munnen, åpne munnen, åpne munnen.

Hendelsen skal ha skjedd i Stockholm, men det er noe uklart.

Dominansvold

I Danmark brukes begrepene dominanskriminalitet og dominansvold. Det handler om innvandreres vold som først og fremst utøves mot dansker.  Volden beskrives som grov, hensynsløs og stort sett uprovosert.

Det er hjerterått det som utspiller seg (selve videoen i lenken), og man kan eksempelvis forestille seg hva slike overgrep kan gjøre med barns sinn i form av angst og psykiske problemer. Tør man også spørre seg hvor mange slike ofre som en dag vil utvikle aggressive og ytterliggående holdninger til innvandringens konsekvenser?

Dessuten: Hadde bildet vært motsatt, at innvandrergutter ble utsatt for dette av gjenger med innfødte svensker, ja, så hadde vel alle medier løftet mikrofonene og gått etter toppolitikerne?

Samnytt.