JULETILBUD: Kr. 99

Denne helgen har vi knalltilbud på den moderne klassikeren, "Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser". Tilbudet varer til mandag kveld. Begrenset siste opplag. Benytt sjansen nå!

Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser, slo ned som en bombe i 2006. Boken tar for seg et bredt spekter av problem med den ikke-vestlige innvandringen, ikke minst de verdimessige konsekvensene, og den er skrevet i ånden til opplysningstiden. Boken tar et oppgjør med æresdrap, arrangerte ekteskap, kjønnslemlestelse, dumping av barn på koranskoler i foreldrenes hjemland, og islam og dens medfølgende problem. 

Boken ble en bestselger, årets debattbok og prisvinner. Det var kort og godt mitt gjennombrudd etter ti år som forfatter og debattant innen innvandringsfeltet.

Det aller mest spesielle for meg i dag er at om politikerne hadde tatt det omfattende dokumenterte innholdet på ramme alvor den gang, hadde Norge vært langt bedre rustet som nasjon i dag.

Her kan du lese om den brede omtalen boken fikk, der terningskastene oftest var meget gode, som i VG: «En innvandringspolitisk bombe», ble det sagt – og med terningskast 5.

Fra og med i kveld til søndag kveld tilbyr vi boken til kun 99 kroner pluss frakt.

Alle bøkene signeres. Bestill her og du får den garantert i god tid før jul!