Redaksjonelt

En fredfull jul

Vi ønsker dere alle en fredfull jul. I vår urolige tid er det viktigere enn på lenge å tillate seg å ta noen skritt tilbake og la roen og tankene senke seg.

Julaften er kommet, og vi håper dere trofaste støttespillere kan se frem til noen kjære dager med de nærmeste. I vår mer og mer urolige samtid, der også kristendommen og Jesu’ budskap – vår kulturarv – er under stadige angrep fra så mange hold, fremstår det som viktigere enn på svært lenge å være seg bevisst hvem vi er og hvor vi kommer fra. Vi er en nasjon, en nasjon som også favner gode nye borgere som vil Norge, som er bevaringsverdig.

Flere har etterspurt vårt kontonummer de siste dagene. Det er svært gledelig med støtte. Vårt kontonummer er  5079 06 06 261.

Vi ønsker dere alle en fredfull jul.

HRS er tilbake i romjulen.