Islam

Drapstrusler mot SIAN fra «verdens sterkeste mann»

Han kaller seg verdens sterkeste mann og veier over 400 kilo. Den berømte pakistaneren Khan Baba har lagt ut en video med åpne drapstrusler mot lederen av SIAN, Lars Thorsen.

«Fuck this asshole! Tear him apart. You are trying to burn our holy Quran. You piece of shit!»

Slik åpner pakistaneren Arbab Khizer Hayat (27), med kallenavnet Khan Baba, en video postet på YouTube etter at SIAN satte fyr på en koran i Kristiansand. Drapstrusselen er rettet dirkete mot SIANs leder Lars Thorsen.

Khan Baba har en stor tilhengerskare i Pakistan. Han spiller på humor, stunts, styrke og kroppsvekt og kaller seg verdens sterkeste mann. Vekten ble senest i 2017 satt til over 430 kilo. 

Videoen lagt ut 22. november har over 250.000 visninger. I kommentarfeltet får han massiv støtte. Her er et eksempel:

Yousuf Ali Nutkani For 1 dag siden

Norway’s dog will become such a big victim to curse that the whole world would see his end. That day is not too far. Every eye would see his end.

Og denne, zindabad betyr frihet på urdu:

Maqsood RoCkFor 1 dag siden

Allah hu akbar Islam.zindabad

Her fra en kvinne som titulerer seg som lege:

Dr.Hina ArainFor 2 dager siden

Love u❤❤❤❤

Jeg tror vi kan konkludere med at SIAN-lederen Thorsen verken kan besøke Pakistan eller bevege seg fritt i Norge lenger. Blasfemilovverket til Pakistan, og den islamske verdens mentalitet og vold, har entret det norske huset. Det er bare å innse realitetene og forholde seg til det. Imens kan «integrering» debatteres i Stortinget. Som en inder i Norge på over 80 år sa det til oss for tre år siden på en tilstelning i Oslo:

– Hva er det med dere europeere som gjør at dere tror at dere skal klare å integrere islam? Vi har hatt islam i India i 1.300 år, og vi har fremdeles ikke klart det!

Nettopp, for den sure islamsuppa får stort sett putre i fred for politisk motstand fra vårt lederskap.

 

Hovedfoto: Skjermdump YouTube.