Islam

Kaster en bombe inn i debatten: – Volden i Oslo skyldes kultur og islam

Christian Tybring-Gjedde (FrP) har fått nok av at politikere ikke vil snakke om elefanten i rommet: Hva ligger til grunn for all volden i Òslo? Kultur og islam, svarer han, og legger til: Ikke tro at politisk ledelse vil skru igjen innvandrings-krana.

Tidlig ettermiddag i dag la Christian Tybring-Gjedde ut denne statusen, der han tar et generaloppgjør med innvandringspolitikken og politikere som fremdeles nekter å snakke om hva som ligger til grunn for alle voldsangrepene på vanlige borgere. Denne helgen har vært en av de verste i Oslos nyere historie, som vi skrev tidligere i dag.

Tybring-Gjeddes status 20. oktober 2019:

Etter å ha beskyldt blant andre meg i en årrekke for å overdrive de lovløse tilstandene i Oslo, er det interessant å registrere at stadig flere begynner å våkne opp fra sin tornerosesøvn. Når nå volden brer om seg og i stadig sterkere grad også rammer folk på vestkanten kommer selv Høyre på banen.

Selvsagt tar alle avstand fra hendelsene, men hva er analysen? Selv har jeg i årevis påpekt at politikken som er blitt ført er feilslått og at det ikke vil bli bedre før man innser at aggresjonen må settes i et religiøst og kulturelt perspektiv, og at intoleransen man finner i islam er en viktig del av dette.

Kulturkollisjonen blir særlig tydelig i samfunn som vårt som er basert på tillit og frihetsverdier. Vil man nå tørre å koble årsak og virkning? Vil man ta en historisk analyse? Vil et tverrpolitisk Norge og mediene nå samlet innrømme at det ikke kun dreier seg om flere politifolk, natteravner eller strenge straffer? Vil man innse at innvandringen fra dysfunksjonelle land i realiteten er ute av kontroll?

Nei, det vil garantert ikke skje. Utviklingen fortsetter som før, helt uavhengig av regjering. Kanskje på tide med en totalrenovering og sette eget land og egne interesser først?

Tybring-Gjedde og en håndfull andre i politikken er enslige svaler. De kommer aldri til å få anerkjennelse for at de år ut og år inn varslet om hva som ventet oss grunnet en uvettig innvandring uten forutgående analyser. For skulle de få honnør og takk, da måtte jo både medier flest, og politikere flest, innrømme at de tok feil. Nei, heller la Norge fortsette å seile inn i mer og mer dysfunksjonelle tider enn å stå opp for frihet og fedreland og slik innrømme egne grove feiltrinn.

Se vår kortfilm med Tybring-Gjedde, en av Norges modigste menn.