Innvandring

Carl I Hagen har fått nok. Krever full åpenhet om de voldskriminelle i Oslo

Carl I. Hagen krever alle fakta på bordet. Hvem er de unge voldsmennene i Oslo? Det er nok flere enn Hagen som ønsker svar på dette spørsmålet.

FrP-nestoren Carl I. Hagen er den eneste politikeren med lang fartstid som har hatt rett om innvandringens problemer. Han ble hetset og hundset i nesten alle år. Av mediene, Ap-erne, SV-erne, «antirasistene», og alle dets like.

Ingen kan i dag med æren i behold gjøre annet enn å bukke for Hagen og innrømme at han hadde rett.

Det ulykksalige for han og alle oss andre som var urolige over den manglende fornuften innen innvandringsfeltet, er dagens konsekvenser. I den siste tiden eksemplifisert med den ekstreme volden mot tilfeldige personer i Oslo.

Hagen, som bygde opp FrP til 30 prosent, har i dag lagt ut denne statusen på Facebook. Hagen krever full åpenhet: Hvem er de kriminelle?, lurer Hagen på – og setter fingeren på det vi «alle» lurer på: Er det et ungdomsproblem eller et integreringsproblem?

Justisministeren og andre snakker om 182 gjengangerkriminelle og 16 anholdte sist helg. Nå forlanger og forventer jeg at justisministeren offentlig opplyser personers bakgrunn. Hvor mange har innvandrerbakgrunn og eller utenlandsbakgrunn og i tilfelle fra hvilket opprinnelsesland. Og hvor mange er tilhengere av hvilke religioner?

Har vi et ungdomsproblem eller et integreringsproblem? Da må vite hvilken bakgrunn de gjengangerkriminelle og nå anholdte har.

Det må bli slutt på å holde opprinnelseslandet skjult for befolkningen!

Gi instrukser nå Jøran!

Hvem kan annet enn å gi Hagen rett igjen? Jo, alle dem som har alt å vinne på at mørklegging av fakta skal fortsette. Men de er gårsdagens menn og kvinner, fakta tvinger seg frem. Sann våre ord.