Islam

Muslimer i Norge har oppført seg uklokt

Det er ikke underlig at nordmenn er "skeptiske" til muslimer generelt. Etter at det nå er klart at NRK har lagt seg bruke av en islamist, og etter at samme islamist stod bak aksjonen mot kronprins Haakon i Bærum-moskeen, bør det kanskje begynne å ringe noen bjeller om hva som er sannhet, falskhet, løgn eller ren propaganda fra de "troendes" rekker?

Walid al-Kubaisi (d. 2018) sa rett ut dette på spørsmål om hva han «vil si til muslimene i Norge», i sitt siste store intervju før han døde:

– At vi som gruppe har oppført oss uklokt. Vi har forsterket bildet media har speilet: at muslimer først og fremst er religiøse vesen som ikke kan frigjøre seg fra tradisjonene fra middelalderen. Er det rart at folk blir skeptiske til oss? (…)  Hvorfor? Fordi nordmenn frykter dem. Motstanden mot innvandring handler om muslimene – ikke polakker, vietnamesere og tamiler. Ingen frykter dem. Nordmenn frykter religionen islam og at islam skal påvirke Norge. Og jeg skjønner dem. Jeg er selv redd islam. Hvem blir ikke det når en ser hvordan politisk islam ødelegger land etter land i Midtøsten, og hvordan mange muslimer i Europa bor i gettoer og holder fast på tradisjonelle overbevisninger om hvordan samfunnet bør styres.

Nettopp, og hvem blir ikke bekymret når det avdekkes at håndhilsenekten overfor kronprins Haakon sist fredag i Bærum-moskeen Al-Noor, står Islamsk Råd Norge bak?

Det viser seg nemlig nå at personen på det ikoniske bildet der Kronprinsens hånd avvises, er styremedlem som ungdomskoordinator i Islamsk Råd og heter Zeliha Acar. Hun ble kjørt frem av NRK i et «gråteinnslag» som «forklarer» hvorfor det ikke er nødvendig å vise ørene når passfoto tas. Acar gråt altså fordi hun i henhold til passregler må vise ørene (er de også erotiske nå?).

Krokodilletårer og islamisering

At hun gråt, tror vi selvsagt er svært lite sannsynlig. Det får være måte på reaksjon på en angivelig krenkelse. «Gråten» handler mer sannsynlig om press og propaganda fra de marsjerende rekkene innen islam. De vet at krokodilletårer kan fungere bra overfor oss som liker å bruke fornuft og rasjonalitet i møte med trassige fireåringer.

Så viser det seg at samme Acar løy til fotografen bak det ikoniske bildet fra Bærum-moskeen som har gått verden over. Hun som klarte å avvise hånden til kronprinsen, som straks underkastet seg islam lydighetsregime, kalte seg ved et annet navn til fotografen Heiko Junge i NTB. Acar kalte seg Sriha.

Løgn er lov for å fremme islamisering?

Propaganda er greit for NRK? For først i etterkant av publiseringen til NRK om de betente ørene, som var gjennomregissert, ble det opplyst at Acar er styremedlem i Islamsk Råd.

Kronprins Haakon prøvde forgjeves å håndhilse på Faiza (i midten) Fatima (v.) og Sriha (h) da han besøkte den terrorrammede moské Al-Noor Islamic Center på Skui i Bærum, heter det fra NTB. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Og hvorfor er Acar i Bærum-moskeen når hun kommer fra og bor i Lørenskog?

Så hvem er de to andre, visstnok tilfeldige, håndhilsenekterne på fotoet, Faiza og Fatima? Sokner heller ikke de til den aktuelle moskeen? Og til alle hijab-damene på fotoet: vet dere ikke at dere skal senke blikket i møte med en fremmed mann? Å møte hans øyne er jo haram, eller?

Tilbake til Kubaisi: Hans frykt for islam generelt, har for øvrig bred støtte i Norges befolkning. Hele 59 prosent av oss mener det er en fundamental kollisjon mellom islam og norske verdier. Bare 13 prosent mener dette ikke er relevant. Det er god grunn til å anta at frykten vil øke på – uansett hvor mye NRK og MSM jobber for det motsatte. De hardcore troende klarer heldigvis å avsløre seg selv og sitt hykleri og falskneri igjen og igjen.

Hvem jobber mot muslimer i Norge, og for islamister, foruten NRK, MSM og toppolitikere flest? Jo, det er selvsagt de samme hardcore muslimene som Acar. Nordmenn/ikke-muslimer har alle grunn til å bli mer og mer skeptisk til disse ytre religiøse muslimene, de vi med et halvt øye ser på gatene som reklameplakater for islam.

Så har det kanskje gått opp for flere at denne avvisningen av kronprinsens hånd ikke ble helt som planlagt. I alle fall hevder moskéledelsen i Al-Noor at de ikke ante noe om at disse kvinnene ikke ville håndhilse på kronprins Haakon. Ifølge NRK, som neppe har tatt noe dypdykk verken hva gjelder de involverte, deres relasjoner eller moskeen i seg selv, så beklager moskéledelsen det som skjedde. Og Acar? Som hun sier har jo hun «også ytringsfrihet, det vil si at jeg kan hilse på min egen måte».

Da er det bare å vente på handlingsplanen.