Den kulturelle revolusjonen

Befolkningen skiftes ut til glede for «eliten», og vips, der var moskeen på plass

Befolkningen skiftes ut i mang en svensk kommune, og resulatet blir mer islam. Som i Filipstad, der økonomien går ad undas grunnet innvandringen, mens den lille kommunen stiller opp med praktbolig som moské. Det er "veldig fint", sier svensk kjendis til at morfarens ærverdige hus ble til bønnerom for Allah. Samme kjendis la ut følgende kommentar på Instagram da Notre Dame stod i flammer: "Endelig".

Kun rundt 10 prosent av ikke-vestlige i Filipstad kommune er i arbeid, og sosialbudsjettene har eksplodert de seneste årene etter migrasjonskrisen til Sverige, meldte vi tidligere i dag. Men noe annet skjer også, som er uhyre symbolsk for den kulturelle revolusjonen som skjer i våre land.  Dette huset tilhørte superkjendisen, journalist og forfatter, Alex Schulman, sin morfar, og var Schulmans barndomshjem.

Schulman, som er bosatt blant de velstående svenskene i Östermalm i Stockholm, er over seg av begeistring for at den økonomisk kriserammede kommunen har gjort om huset til kommeunes moské. Schulman, som ikke forstår at det skulle være en krisestemning i kommunen grunnet sosialbudsjett som sprenges, har følgende å si til at det eldre trehuset er tilrettelagt med tepper til de bedende:

–  Hele morfars bibliotek, der han hadde sine 15 000 bøker, var bønnerom med tepper. Til slutt kom det en person som viste meg littt rundt. Det var blant det sterkeste jeg har vært med på, å se at alt dette som jeg har vokst opp med nå var gjort om til moské. Det var veldigt fint.

Tidligere i år ble Schulman utnevnt til «amassadør» for Filipstad. Han lovet da at han skulle «slå et slag for byen». Hva han eventuelt skal ha gjort for å styrke kommunens økonomi er ukjent…

Den samme Schulman lastet opp et bilde av Notre Dame da denne Europas mest berømte kirke brant tidlig i vår. Schulman hadde kun én kommentar til bildet:

«Äntligen» (altså «Endelig»).

Ikke underlig raste det i kommentarfeltet mot ham de neste dagene, som «du er en skam for Sverige».

Den svenske kultureliten fremstår som et av de største hindrene for å for å redde det av Sverige som eventuelt kan reddes.

Hovedfoto: Faksimile fra Samnytt der Schulman ses til høyre.