Terrorisme og ekstremisme

– Barn av IS-terrorister skal adopteres bort og assimileres

En politiker er lynende klar: Ingen fra IS-staten skal få komme tilbake hit, med ett unntak: barn som man er garantert trygge på at ikke utgjør en trussel. De skal dertil adopteres av en dansk familie for å sikre at de blir assimilert.

«Mennesker som har engasjert seg i Den islamske staten, skal aldri få lov til å komme tilbake til Danmark!»

Nå valgt inn på Folketinget, Pernille Vermund.

Dette skriver lederen av Nye Borgerlige på Facebook, 23. juni, Pernille Vermund. Hun forteller videre om en «dansk gutt» som skal være «hardt såret» og befinner seg i flyktningeleir nordøst i Syria. Det er uklart om han selv har vært aktivt involvert i kampene for IS, slik vi har sett mange barn har vært.

Vermund slår deretter fast følgende:

Er der tale om børn og mindreårige, som har været med deres forældre i Syrien under krigen, så er vores holdning lige så klar:

1) Hvis de ikke har dansk statsborgerskab, så skal de IKKE til Danmark.

2) Hvis de har dansk statsborgerskab, men PET vurderer, at de udgør en sikkerhedsrisiko, så skal de IKKE til Danmark.

3) Hvis de har dansk statsborgerskab og PET vurderer, at de ikke udgør en sikkerhedsrisiko, så kan de KUN komme til Danmark, hvis de adopteres af en dansk plejefamilie, der er assimileret i det danske samfund.

Nye Borgerlige vil altid sætte danskernes frihed og sikkerhed først.

Vi ville føyd til: en dansk familie inkluderer assimilerte innvandrere.

Norge er i gang med å hente barn hjem fra Syria til Norge. Vi borgere får ikke vite hvor gamle de er, eller hva norske myndigheter konkret gjør for å trygge vår sikkerhet. Hvorfor er ikke mediene på saken? Vel, mediene vil jo ha alle, voksne som barn, «hjem».