Innvandring

Varsler nytt Holocaust: – Innvandrere behandles som jøder på 30-tallet

En politiker for Socialdemokraterna sammenlikner innvandreres situasjon i Sverige med jødene på 30-tallet. Samtidig peker hun konkret på svensk høyreside når hun advarer mot en ny jødeutryddelse.

Linda Fahrat (S) gikk over alle tenkelige grenser da hun holdt tale 1. mai i Umeå. Europas høyreside, altså parti som Høyre og KrF, i Sverige Moderaterna (M) og Kristdemokraterna (KD), legger forholdene til rette for en ny jødeforfølgelse, denne gangen av innvandrere uten ytterligere spesifikasjon.

– Kom ihåg kära medmänniskor, förintelsen började inte med gaskamrarna. Högern har aldrig varit så bra organiserade i Europa, men dom mobiliserar i detta nu för att ta makten. Samtidigt håller det på att bildas ett nytt högerblock i Sverige. Ingen har väl missat att KD, med Ebba Busch Thor i spetsen, kommer att samtala med Sverigedemokraterna.

Et mulig regjeringssamarbeid med Sverigedemokraterna, som har FrP som (motvillig) søsterparti i Norge, er altså det samme som å stå for en ny industriell utryddelse av mennesker. Man undres: Hvilken ideologisk diagnose kan man mistenke Fahrat for å besitte? At skruene har løsnet, er vel ikke å ta for hardt i.

Löfven med på galskapen

På samme scene stod statsminister Löfven bare minutter etter ordene om den nye utryddelsen falt. Löfven leverte også varen, for å si det slik.

Löfven vände sig direkt till medlemmar i KD och M med en rak uppmaning.

– Bidra inte till att ge dem mera makt! Högerextremismen behöver motståndare – inte kopior!

Ropstad og Bollestad, Solberg og Røe Isaksen, de er altså høyreekstremister som legger opp til nytt folkemord, denne gangen av «innvandrere», hva nå det måtte være, ikke minst fordi de er i regjering med FrP.

Snakker om å skjemme seg selv og partiet sitt fullstendig ut. Bunnivået ble med dette sprengt til nye dybder. Er det rart man blir redd for hva fremtiden kan bringe av sosial uro og vold når politikere opptrer så til de grader uansvarlig, mildt sagt?

9 min. og 15 sek. ut i dette opptaket kan man høre hele talen til Linda Fahrat, som i over 20 år har fått ta del i alle tenkelige goder som den svenske velferdsstaten har gitt henne og hennes innvandrede familie.

Det bør være unødvendig å minne om at i dagens Europe er igjen forfølgelsen av jødene eskalerende grunnet i all hovedsak innvandringen fra den islamdominerte verden, der Linda Fahrat har sin opprinnelse. Det handler om det 1 400 år gamle hatet mot jødene initiert av islams stifter Muhammed.

Nyheter IDag

Hovedillustrasjon: HRS