Innvandring

Tilgi dem ikke. De har tatt fra oss tryggheten

En ung kvinne kjemper for livet sitt etter knivstikking på Kiwi i Oslo. Med dette ser vi antakelig den første knivterroren i Norge. Samtidig skal PST til Libya og Nord-Afrika og plukke ut 1 000 nye syrere som skal hentes til Norge. Sikkerhetstjenesten, altså. Venstre og KrF fortsetter å spille russisk rulett med våre liv. Beklager, men ikke tro 2019 vil få disse hodeløse politikerne til å snu. De lever på en havarert livsløgn, og de tror de fortsatt kan bedra oss.

Tenk deg: Du står i kassa på dagligvareforretningen for å betale for dine varer. Bak ryggen din står en islamsk terrorist som knivstikker deg for å drepe. Helt ut av det blå. Butikken det er snakk om i denne sammenhengen er Kiwi i Møllergata i Oslo sentrum, samme gate der HRS hadde kontor i mangfoldige år. Kiwi benyttet vi ofte. Det kunne like godt vært en av oss. Eller det kunne vært deg, på Rema på Toten eller Kiwi på Sortland.

Kvinnen som ble knivstukket torsdag, er sterkt kritisk skadd. Hun er 25 år. Gjerningsmannen politiet og PST nå anser kan være en islamsk terrorist fra den russiske delrepublikken Basjkortostan, er 20 år gammel. Han tok seg inn i Norge fra Sverige samme dag.

-Han ville drepe mange, har han sagt til oss, forteller politiet.

Derfor har PST overtatt saken om drapsforsøk, som nå rubriseres som terror.

Man får opplevelsen av at «russeren» bare spaserte over grensen. Fra et Sverige med enda dårligere kontroll på befolkningen enn i Norge. 2 000 potensielle terrorister står på etterretningens liste der. Det er nok mange flere potensielle i det langstrakte, skakkjørte Folkhemmet.

Coop og Kiwi

Se denne hendelsen på Kiwi i Oslo i lys av drapet på Coop i Vadsø. Håvard Pedersen på 18 år får strupen skåret over. Fra øre til øre. En asylsøker som antas å være fra Afghanistan, er dømt for drapet, eller for halalslakten av Håvard. For det var det det var. Det var et drap utført etter Muhammeds oppskrift.

Hva gjør en afghaner i Norge som asylsøker? Hvor mange trygge land har han reist gjennom før han endte opp i Vadsø? Slike spørsmål stiller ikke mediene. De vil også aller helst at du ikke skal få vite detaljene om drapet på Håvard. Typisk med henvisning til omsorg for de pårørende. Som om de pårørende ikke vet om det groteske som skjedde. Som om de omtrent to minuttene Håvard levde etter strupeskjæringen ikke vil forfølge hans nærmeste som et mareritt år ut og år inn.

Slike spørsmål er heller ikke til diskusjon når Venstre og KrF har samtaler seg imellom, eller når de sitter bak egne lukkede fora. Hvordan kan jeg si det? Fordi hadde disse partiene hatt omsorg for en potensielt ny Håvard, som nå i dag er en kvinne i Oslo, så hadde de snudd 180 grader for lengst. De hadde lagt seg på rygg og beklaget overfor hele nasjonen, en nasjon de er satt til å forvalte tryggheten og sikkerheten til. Beklagelsen kommer ikke til å komme. For da innrømmer de at de har blod på hendene. At de tok forferdelig feil i innvandringspolitikken gjennom flere tiår.

Gjør Venstre og KrFs ledelse det, så må samtlige ta sin hatt og gå. Men det vil de jo ikke. Karriére, en god porsjon tusenlapper inn på konto hver måned, festligheter og pene middager med det øverste etablissementet, Kongefamilien inkludert, er da for viktig for den enkelte enn å skulle ta ansvar for miseren de samme har skapt (sammen med de notorisk skyldige; Ap, SV, Sp, Rødt, og også Høyre. Og nå er FrP med på det samme ved enstemmig å gå inn for regjerings-forliket). Her er det om å gjøre å sikre seg og sine nærmeste.

PST plukker ut flyktninger

Syrere har etter migrasjonskrisen i 2015 eksplodert i størrelse i Norge, og gruppen vokser med 5 prosent i året kun grunnet fødselsoverskudd. Og det er her de nevnte drapene, PST og politikerne har en sammenheng. Syrerne er nå på hele 30 000 personer i Norge. Vi vet at mange av dem ikke er syrere, eller de var eksempelvis «irakere», for plutselig å bli syrere da de forstod at alle som er syrere automatisk får opphold i Norge (migrasjonskrisen i 2015). Men 30.000 er tallet hos SSB.

Verken Grande eller Hareide demonstrerte magemål eller en porsjon fornuft i forhandlingene om regjeringsmakt før jul. De fikk presset gjennom 3 000 nye kvoteflyktninger for 2019.

Hva forteller det oss at myndighetene i år sender PST – Politiets sikkerhetstjeneste – til Libya og Nord-Afrika for å plukke ut 1 000 nye syrere til Norge fra denne FN-kvoten?

Det forteller oss at disse politikerne leker med borgernes liv. De vet nemlig at potensialet for nye voldselement og terrorister er påtakelig høyt. Ellers hadde ikke PST blitt innkalt til oppdraget.

Så stygg er sannheten. De driver en farlig gambling. Og de vet det.