Grotesk jødehat i Resetts kommentarfelt

Partiet Alliansens leder, Hans Lysglimt Johansen, kaller Holocaust en myte og viser sympati med nazistiske Nordisk Motstandsbevegelse. Resetts kommentarfelt oversvømmes av sympati for Lysglimt. Det er rett og slett sjokkerende.

Hans Lysglimt Johansen har i et par år i det offentlige lyset ofte fremstått som useriøs, særlig i sosiale og alternative medier. Nå har han strukket strikken så langt som overhodet mulig.

30. november twitret han også dette:

«Om vi ikke tar det oppgjøret med de globalistiske jødene nå, i Norge ledet av jøden Ervin Kohn, jødelakeiene i Høyre, jødelakeiene i Fremskrittspartiet banker de gjennom FNs migrasjonsplattform og da er det over.»

Hvis Alliansen på et tidspunkt hadde noen særlig troverdighet i enkelte miljø, står partiet nå tilbake med Motstandsbevegelsen og dets like.

Kommentarfeltet

I tillegg til Document, skrev også Resett en kritisk artikkel om denne siste utviklingen: «Har det gått en sikring hos Lysglimt Johansen?» Jeg fikk mer enn bakoversveis da jeg begynte å lese kommentarfeltet.

Norges mest profilerte nazist, Tore Tvedt, er også i kommentarfeltet:

Man kan jo lure på om kommentarfeltet overhodet redigeres, men det gjør det:

 

Og man lurer på hva innholdet i kommentarene som slettes faktisk er.

-Moderende faktor i et polarisert samfunn

Til Klassekampen tidlig i fjor, sa Resetts redaktør Helge Lurås dette knyttet til kommentarfeltet hos Resett:

I et så polarisert samfunn som vi har i dag, må vi prøve å dempe motsetningene. Vi prøver å være en modererende faktor, sier Luårs.

Kommentaren trenger ingen kommentar fra vår side.

Dette er en nitrist og svært skremmende utvikling.