Innvandring

Folket raser mot Erna grunnet Marrakesh og dobbeldrapet

Uansett hva Erna Solberg legger ut av statuser på Facebook for tiden, raser kommentarfeltet mot henne. Folk opplever at migrasjonsavtalen Erna og co signerte i Marrakesh er å dolke nasjonen i ryggen. De raser også mot Ernas mediehåndtering av drapet på Maren Ueland, som de mener var en ren jihad-slakt.

Erna Solberg la eksempelvis ut denne statusen på Facebook i går:

Hyggelig å være på besøk hos Morgenklubben med Loven & Co. Vi snakket om juletradisjoner, barndom, det politisk året, kommentarfelt og min favoritt julesang. Blant annet. Her kan du høre klippet: https://radioplay.no/…/morgenklubben-med-loven-…/lytt/13325/

Og kommentarfeltet ga kontant tilbakemelding, som denne:

«En statsminister som ignorerer sitt eget folk i saker som bryter med grunnloven, og som er totalt fraværende når en ung norsk jente blir myrdet på det mest bestialske vis 5 mil unna der en av disse ble behandlet. Som velger å ikke løfte en finger for å trygge sitt folk i en tid hvor vi faktisk hadde trengt og fortjent en statsmann som satte sitt land og folk, og deres sikkerhet først. Henne stoler du på?»

Og denne:

 

En leser påpeker det faktum at uansett hva statsministeren legger ut på Facebook, så handler kommentarfeltet om noe helt annet:

Helt uavhengig av hva Statsministeren legger ut av poster, så skal det alltid vris til å handle om en FN-plattform uten noe reelt innhold? Finnes det en form for aksjon på gang eller noe? Jeg skal ikke mene noe særlig om synet på denne, men stiller spørsmål ved om innlegg som omhandler typ julesanger har noe som helst med saken å gjøre.

En slik kommentar drukner i all kritkken, som fortsetter slik:

Når noen prøver seg med en hyggelig melding, ender det raskt slik:

Henrettelsen av Maren Ueland i Atlasfjellene har rystet folk dypt:

Og da Solberg la ut en annen status i går, kom tilsvaret med en gang. Solberg:

«Endelig bekreftet! Stort for hele Norge at Ole Gunnar Solskjær blir manager i en av verdens beste fotballklubber. Lykke til!

PS! Nå blir det kanskje enklere for Brann å vinne serien ?


15. desember la statsministeren ut denne hilsenen:

Julen er en fin tid for tradisjoner. En tradisjon jeg er glad i er å skrive julekort. Som statsminister blir det en god del av dem. Skal du sende julekort i år?

Svaret kom igjen kontant:

Å påstå at det koker i deler av folket, er nok ikke en overdrivelse. Folk opplever at nasjonens egeninteresser overkjøres samtidig som vold i islams navn underkommuniseres. En heftigere coctail skal man lete lenge etter. Noterer politikerne dette bak øret i det minste?