Politikk

Sabotasje mot SD og Åkesson

Den svenske valgkampen har nådd bunnivå. Socialdemokrat har spredd falsk propaganda gjennom de mest vanvittge løgnene for å få muslimer til ikke å stemme på høyresiden. Hva blir det neste?

Det rapporteres jevnlig fra Sverige nå om sabotasje mot Sverigedemokraterna (SD), som ligger an til å få over 20 prosent av stemmene ved valget 9. september. Valgsedler mangler ved forhåndsstemningen, valgsedler sendes ikke til utenlandske valgstasjoner, posten mistenkes for å kaste valgmaterial, reklame for partiet tilgrises, lokaler til SD utsettes for hærverk, med mer. Man kan følge dette dramaet på Facebook i gruppen «Valfusk», der borgerne selv sender inn rapporter om tilstanden.

Den totale løgnen

Ikke nok med dette: En Socialdemokrat (S) av somalisk herkomst avslører antakelig uten selv å ha tenkt at dette kunne være resulatet, hva de organiserte, inderlig troende muslimene frykter hvis Stefan Löfven og hans like ikke skulle fortsette ved makten etter valget. Samer Saad Mohialdeen la like godt ut en totalt løgnaktig beskrivelsen av hva som vil skje dersom Moderaterna (M) og SD gjør et godt valg. Disse partiene vil nemlig føre følgende politikk:

  • Stenge moskeene.
  • Slørforbud for jenter under 18 år.
  • Alt halalkjøtt forbys.
  • Alle muslimske skoler stenges.
  • Ta barna fra muslimske foreldre.
  • Muslimer vil få begrenset adgang til arbeid og mindre sosialstøtte.
  • Alle nyankomne får ingen økonomisk hjelp.
  • Et stort antall utlendinger skal utvises.
  • Gravplasser for muslimer skal fjernes.

Og selvsagt defineres både M og S som «rasistisk».

Samer Saad Mohialdeen stiller til kommunevalget for S. Han gir oss egentlig en gavepakke. Skal jeg gjette, er det nemlig dette moskémuslimene frykter kan skje den dagen ikke de naive sitter med makten. Og da har de vel egentlig selv pekt på hva de selv har skapt av problemer i både Sverige, Norge og Vest-Europa: Oppdragervold, ekstremt overforbruk av sosiale bidrag, lav sysselsetning, skoler med både islamsk  indoktrinering og vold, slørtvang – endog overfor småbarn, og moskeer der jihadister trives.

Arabisk skrift

Men, det er ikke dette som står i partiprogrammene til M eller SD – selvsagt. Om akkurat det var nødvendig å presisere. At samme Mohialdeen anbefaler muslimer og «alle svensker» å stemme på S, eller Vänsterpartiet eller Miljöpartiet, var kanskje heller ingen overraskelse.

Mohialdeen slettet Facebook-innlegget som ble delt tusenvis av ganger, forfattet på arabisk – også talende for «de svenske og Vest-Europeiske tilstandene». S-ledelsen ba ham om å trekke seg fra valglisten, hvilket den 37-årig læreren i Sävsjö har gjort.

Et apropos: Hvor er han lærer? Skal dette følges opp?

Avsløringen står en syrisk kvinne og journalist i Sverige bak, Galaxia Elias, som postet innlegg på Facbook med oversettelse til svensk. Dette er verdt å gjengi i sin helhet med tanke på å forstå det tilvandrede tankesettet:

Fred och Guds nåd och välsignelser vara med er ? vi vill påpeka att rasistiska partier började stiga nyligen upp i mätningar och detta är en stor risk för oss allihopa, därför betraktas det kommande valet avgörande för många av oss.
Partiet som heter Sverigedemokraterna (SD) och det konservativa partiet Nya Moderaterna (M) i Sverige är partier som har i sitt program följande.
1 – Ändra många lagar som särskilt berör invandrare och muslimer i synnerhet.
2 – Stänga moskéerna och förbjuda slöja under 18 år.
3 – Stäng de islamiska begravningsplatserna.
4 – Förbjuda halalkött
5. Stänga alla islamiska skolor
6. Utvisning av ett stort antal flyktingar till sina hemländer.
7 – Anklaga föräldrar för brott för att ta muslimska barn från sina familjer.
8 – Begränsa arbetet och sociala bidrag till invandrare och muslimer.
9 – Avskaffande av Arbetsförmedlingen och borttagning av all ekonomisk hjälp som går till nyanlända.
10 – Försök att så konflikter och panik mellan muslimer och svenskar via folket som röster på det rasistiska partiet.
Vi ber alla svenskar och i synnerhet med invandrarbakgrund att rösta på socialdemokraterna (S) eller vänsterpartiet (V) eller åtminstone miljöpartiet, eftersom det är mindre skadligt mot invandrare och muslimer i synnerhet. ?
Vi hoppas att du tar frågan på allvar eftersom din röst i det här valet har Stort betydelse och inverkan, och ni, om Gud vill, kommer att avgöra den politiska kartan i Sverige ?
Vi hoppas att meddelandet inte stannar här (skicka vidare) i syfte att hjälpa varandra och inte lämna dessa partier som ogillar vår existens och vårt integration i samhället står mot våra framsteg och vår levebröd och skapa konflikter mellan svenska folket.
Låt inte din röst gå förlorad för att inte ångra dig efteråt. Din röst bestämmer nu ödet för de kommande fyra åren, om gud vill. Detta är en rättighet för alla som har svensk medborgarskap att rösta för riksdagen. och för varje bosatt i Sverige i mer än tre år har rätt att rösta för kommun och landsting. Var en byggsten i integration och utveckling för din framtid och dina barns framtid
Skicka meddelandet till alla du känner för att varna den som behöver varnas, du som känner till det nu informera andra som inte vet.
Allah säger i koranen (Ni ska komma ihåg vad jag säger till er, och jag lämnar mitt öde till Allah):
Guds fred, barmhärtighet och välsignelser med er.

Statsministeren kryper til korset

Galaxia Elias ble intervjuet av Aftonbladet etter avsløringen, der hun svarer på «hvordan reagerte du da du så det her» (altså innlegget fra S-kandidaten fra Somalia):

– Det känns helt sjukt att ett stort parti som S har missat det här. Jag tänkte att det kan inte vara sant att det politiska spelet har sjunkit så lågt. Jag känner flera personer i S som är bra politiker, så jag tänkte kan det vara så att det bara är den här personen som står bakom det här, eller känner ledningen till det? Eftersom jag inte visste, tog jag fram fakta och utifrån det hoppades jag att ansvariga politiker skulle utreda saken ansvarsfullt.

Statsminister Stefan Löfven hadde nok ikke et valg da han tok tydelig avstand fra løgnene.

Valginnspurten i Sverige kan by på mang en ny ubehagelig overraskelse. Folkhemmet er og blir anatkelig aldri i nærheten av hva det var: Et av verdens mest homogene, velfungerende og trygge velferdsland.