Innvandring

Orkankast i Europa fra høyre

Det blåser ikke bare en ny politisk vind over Europa, det blåser opp til orkan.

Allerede i 1987 skrev visjonæren Eduardo Farah at Europa er i ferd med å begå selvmord. Han mente at asylreglene bli misbrukt på det groveste av 68’er-ideologene.

Venstresiden har siden stemplet enhver kritisk ytring om masseinnvandringen til Europa som fremmedfiendtlig. De som har opponert, er blitt beskyldt for å være rasister og blitt svertet og degradert – som menneske – i de etablerte mediene.

Selv om det foregår en massiv velgerflukt fra de såkalte sosialdemokratiske partiene i hele Europa, er det fortsatt noen fanatiske venstreideologer igjen som i ren blindhet fortsetter sitt «humanitære korstog». Hysterisk har de angrepet ikke bare sin egen velgermasse, men også høyrefløyens partier har måttet unngjelde.

Nå er det EU-toppmøtet i slutten av uken som står for tur, om migrasjonskrisen og asylpolitikken er det altomfattende temaet. Tvangsfordelingen av asylsøkere ble en skikkelig fiasko for Angela Merkel. Hele EU-etablissementet, med virkelighetsfjerne toppbyråkrater, er nå trengt opp i et hjørne.

Den ungarske statsministeren Viktor Orbán hevder at «Vesten vil falle» (…) «Mørke skyer samler seg over Europa på grunn av innvandring». Og Tsjekkias president, Milos Zeman sier:

«Erfaringer fra Vest-Europa viser at det i praksis er umulig å integrere muslimer i de europeiske samfunnene.»

Unge menn fra Syria og Irak bør ta til våpen og gå i krig mot Islamsk Stat i stedet for å dra til Europa, sier Zeman.

Statsminister Beata Szydlo på sin side sier at det er helt uaktuelt at Polen bøyer av. «Vi må ikke glemme hva som har hendt i Vest-Europa. Der er terror nå en del av hverdagen i de større EU-landene.»

Polen vil ikke ha islamsk terrorisme – og sier at de har lært av andre lands feilslåtte politikk. For det kan ikke være mange igjen som fortsatt vil hevde at islamsk terrorisme ikke følges av islam?

Det konservative Folkepartiet (ÖVP) og høyrenasjonalistiske Frihetspartiet (FPÖ) i Østerrike har dannet regjering med Kurz i førersetet, som sier følgende: «flyktningkrisen i Europa har bragt mennesker til Østerrike som ikke har noe å gjøre i vårt land.»

Han hevder at dette er folk som avviser vår levemåte, som er imot likestilling mellom menn og kvinner. Han krever stopp i ulovlig innvandring og begrensninger i utlendingers tilgang til velferdsutbetalinger. «Vi har et problem med politisk islam i Østerrike.» (…) «det er ikke plass for radikale ideologier og politisk islam.»

Så er det Matteo Salvini som sier at Italia ikke lenger er Europas dørmatte. Italia er et land som ikke lenger er okkupert – og vi er ikke lengre slaver av Europa, fastslår han. Og havnene stenges.

Som om ikke det er nok, så har nylig Danmarks regjering laget en 22 punkts liste mot parallellsamfunn. De ønsker kort fortalt rive gettoer, gi fengselsstraff til foreldre som sender barna utenlands, ta barnetrygden fra foreldre hvis barna skulker skolen. Rive ned og forandre utsatte boligområder, mer styring av hvem som for lov til å bo i utsatte boligområder. Styrke politiets innsats og høyne straffene for kriminelle.

Sist ut er Donald Trump som sier: «Vi skal sikre grensene våre og sørge for at disse amerikanske familiene blir tatt ordentlig godt hånd om. Vi skal få et trygt land.»

Er det noen som fortsatt lurer på hvor vinden blåser? Hva sier du byrådsleder Raymond Johansen? Kanskje du skal heve blikket ørlite fra din andedam. Du virker bare helt akterutseilt. Like akterutseilt som partiene på ytterste venstrefløy, Rødt, SV og MDG med. For man kan lyve til seg velgere over tid med en falsk virkelighetsbeskrivelse, men så vil korthuset falle sammen.

En politisk orkan bygger seg opp.