Innsparket

Men husk at det er Inger Støjberg som er hatefull!

Vi tar en titt i innboksen til Danmarks utlendings-, integrerings- og boligminister Inger Støjberg, av en nær sagt samlet innvandringsliberal venstreside utropt som hatefull.

Den danske innvandrings- og integreringsministeren og folketingsmedlem for partiet Venstre Inger Støjberg har stått for en rekke innstramninger i innvandrings- og asylpolitikken, og er utropt av en nær sagt samlet innvandringsliberal venstreside og ditto medier som hatefull, rasistisk og det som verre er.

Og da får hun selvfølgelig bare som fortjent. Innholdet i innboksen hennes trenger neppe ytterligere kommentarer, men husk nå endelig på at det er offisielt vedtatt at det er høyresiden og/eller innvandringskritikere som er fæle på nett.
Alle skjermbildene er for øvrig lastet ned fra Støjbergs Facebook-profil.

Språkføringen er kanskje i overkant seksualisert og grov her, så neste gang bør nok disse kjekke karene nøye seg med å skrive «Fuck Støjberg!». Da er det nemlig stor sjanse for at den kulturelle og mediale eliten synes at d’herrer går foran med et så godt eksempel at de tar bølgen, hyller dem med stående applaus og rydder forsiden.

Lykke til – vi sees nok snart på forsiden av NRK, TV2, Dagbladet og VG!