Innvandring

Desperadoene Merkel og Macron

De kommende timer må alle krysse alt som krysses kan for at Merkel og Macron taper maktkampen i EU. Polen, Ungarn, Tsjekkia, Østerrike og delvis Italia kan bli Europas redning.

Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig og til dels Italien kan blive vår redning.

Nej, vi snakker ikke VM i fodbold. Vi snakker folkevandring, og den må stoppes, og første skridt bliver måske taget på dagens meget omtalte topmøde i EU i det, der ligner det første åbne opgør i EU-regi om masseindvandringen til Europa.

De to desperadoer, Merkel og Macron, en gammel østtysk fanatiker og en fransk champagnepolitiker, presser på for at åbne kontinentet helt op for folkevandringen sydfra til trods for alle prognoser og demografiske fremskrivninger, der vil vende op og ned på Vesteuropas befolkningssammensætning, hvis ikke den imperiale tysk-franske galskab bremses.

Som det for længst er blevet dokumenteret, vil den muslimske andel af Europas befolkninger vokse og vokse selv efter et stop for migration. Hvad vi gør herfra, vil derfor ikke fjerne problemerne, men i bedste fald mildne dem for vores børn og børnebørn.

Denne usminkede kendsgerning er så småt ved at gå op for befolkningerne, selv om mange endnu ikke har forstået betydningen heraf – flere parallelsamfund, flere udgifter, mere opløsning, mere vold, mere islamisme, mere underkastelse og multikulti, mere terror – selv hvis grænserne lukkes. Den muslimske diaspora er allerede stor og stærk nok til at genere os i generationer fremover.

Idet Europa hænger i vægten, hælder vores politikere og medier, akja, stadig mod Merkel og Macron, mens vor egen statsminister lurepasser, fordi han har været udenrigspolitisk gift med Merkel alt, alt for længe.

Men måske bliver Europa reddet langt inde i overtiden. Ikke fra Berlin, ikke fra Paris, Madrid, Amsterdam, Stockholm, København eller Bruxelles. Men fra Central- og Østeuropa.

I går spillede verdensmestrene fra Tyskland sig ud af VM. I dag kan den tyske kansler blive spillet ud af kampen om Europa. Jeg vil i hvert fald krydse, hvad krydses kan, for at Merkel og Macron taber magtkampen i dag, og at den tyske indenrigsminister Horst Seehofer fra CSU i Bayern kan få Tyskland til at vende tilbage til en gangbar realisme i spørgsmålet om Europas fremtid.

Jyllands-Posten 28. juni 2018:  Exit Tyskland: I dag kan den tyske kansler blive spillet ud af kampen om Europa