Innvandring

3 jenter drept denne måneden. Hvor lenge kan Merkel klamre seg fast?

Tidlig i juni ble 14 år gamle Susanna funnet drept. Deretter knivdrepes en 15 år gammel jente, og siste jente ut ble 16 år. Hun skal ha blitt funnet sterkt mishandlet og med skallen knust. Tre drap på jenter på under tre uker i Tyskland.

Angela Merkel begynner å få vel mange lik i sin politiske last. Hun har utvilsomt ført en asylpolitikk som dreper. Det vakte således sterke reaksjoner i Tyskland da den jødiske piken Susanna Feldmann på 14 år ble funnet 6.juni ved Wiesbaden, voldtatt, kvalt og nedgravd etter å ha vært savnet i to uker. Den mistenkte er en 20 år gammel avvist asylsøker fra Irak som kom til landet samme år som Merkel åpnet grensene. Han, fem søsken og familien, fikk avslag på asylsøknaden, men anket og klorte seg slik fast. 20-åringen hadde da oppførte seg voldelig mot ansatte ved asylmottaket, han skal ha angrepet en politibetjent, og var i tillegg mistenkt for å være en av flere som begikk seksuelt overgrep på en 11 år gammel jente som bodde på det samme asylmottaket som han selv og familien. Tyske myndigheter foretok seg imidlertid ikke noe, og 20-åringen gikk derfor fritt rundt.

Etter drapet på Susanna «flyktet» 20-åringen og hele familien tilbake til landet de angivelig måtte flykte fra, Irak. Der ble han pågrepet av kurdisk politi og straks utlevert til Tyskland.

Etter betydelig politisk press gikk Merkel ut med denne beklagelsen: – Dette avskyelige drapet har berørt hele Tyskland, og også meg. Merkel føyde til: – Vi sørger med familien.

Vel, hadde familien blitt deportert etter det som til alt overmål var en riktig utvisning i utgangspunktet – all den tid familien kunne søke beskyttelse fra tyske myndigheter i landet de flyktet fra, Irak, så hadde Susanna vært i livet.

Mandag 11. juni finner man nok et lik. Denne gangen er det en pike på 15 år av rumensk opphav. Hun ble overfalt i en park på ettermiddagen og overlevde ikke de mange knivstikkene. Den mistenkte er en tyrker på rundt 25 år, og er i henhold til lokale medier en kjenning av politiet. Politiet holder det åpent at morderen kan være en annen.

Om lag en uke senere finner man liket av en 16 år gammel pike, halvt avkledd og tilsølt blod over hele kroppen. Skallen hennes skal ha blitt knust, heter det, noe politiet verken bekrefter eller avkrefter. Offeret ble observert sist gang ved midnatt på en lokal togstasjon. Liket av piken ble funnet rundt 12 timer senere ved en lokal grunnskole. Hvem morderen (-e) kan være, er usikkert, men man holder det åpent at det kan være samme morder (-e) som tok livet av en 55 år gammel kvinne i april. 55-åringens lik ble nemlig funnet nær liket av 16-åringen, og ingen av sakene er oppklart.

Tre piker på under tre uker, alle svært brutalt drept, og i alle fall i to av sakene er det klart at det er asylsøker og en morder med innvandrerbakgrunn, eventuell asylbakgrunn. Vil vi se økende press mot Merkels posisjon som landets leder, ikke bare på grunn av uenigheten i EU opp mot asylpolitikken generelt, men også grunnet de skadene hun har påført egen befolkning, dertil tapte unge liv? 

Två nya brutala flickmord skakar Tyskland.